Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1013A143-100

Asics Superblast Joggesko Hvit/Rød

kr 2300
SUPERBLAST™-skoen er den nyeste helten i BLAST-serien. Den skaper en lett og responsiv tur som gjør ...

Farge

Asics Superblast Joggesko Hvit/Rød
Asics Superblast Joggesko Rød/Sort
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
SUPERBLAST™-skoen er den nyeste helten i BLAST-serien. Den skaper en lett og responsiv tur som gjør den funksjonell for lange løp, tempoløp og alt i mellom. Denne skoens øvre konstruksjon har en asymmetrisk mesh-design. Mellomsålen har en kombinasjon av FF BLAST™ PLUS og FF BLAST™ TURBO-demping. Også brukt i våre METASPEED™ racingmodeller, bidrar dette skummet til å skape en av de letteste og mest sprettende løpeopplevelsene.
Hælstabilisator - Hjelper med å støtte foten og skape et mer balansert skritt. Tungevingetilpasning - Forbedrer mellomfotens passform og reduserer tungeglidning. FF BLAST TURBO™-teknologi - Demping forbedrer kompresjonen og skaper en responsiv følelse under føttene. FF BLAST™ PLUS-teknologi - Demping gir lett støtdemping og en responsiv retur. Trampoline-inspirert yttersåledesign - Gir en mer responsiv retur. AHARPLUS™ yttersålegummi - Forbedrer yttersålens holdbarhet. Sockliner er produsert med løsningsfargingsprosessen som reduserer vannforbruket med ca. 33 % og karbonutslipp med ca. 45 % sammenlignet med konvensjonell fargeteknologi. Reflekterende detaljer - Designet for å forbedre synligheten i dårlige lysforhold. Dropp: 8 mm. Vekt: 250 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.