Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 1012A929-001
-29 %

Asics Novablast Joggesko Dame Sort/Grå

kr 1200
kr 1700
Nye Asics Novablast gir løpere spenst i steget. Asics har latt seg inspirere av trampoliner når de d...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nye Asics Novablast gir løpere spenst i steget. Asics har latt seg inspirere av trampoliner når de designet mellomsålen på NOVABLAST, noe som gir løpere ekstra spenst i steget. Den energiske stegavviklingen gjør det lettere å finne en god rytme og løpe fortest mulig.
FLYTEFOAM Blast™-mellomsåle gir deg en myk, men samtidig responsiv følelse under føttene. Yttersålen og mellomsålen på NOVABLAST ™ skoen er designet for å fremheve den energiserte følelsen av FLYTEFOAM Blast ™ -teknologien, og skaper en "trampoline" -effekt som fremdriver deg fremover. Overdelen er laget av et Jacquard mesh-materiale som gir svært god luftgjennomstrømning og en avkjølt løpsopplevelse. Overdelen er utformet slik at den både er myk og behagelig og samtidig sterk og støttende – helt uten sømmer og sveisede overlappinger. AHARPLUS-gummi på yttersålen som gir løperne en sko med økt slitestyrke og godt grep. Vekt: ca. 275 gram. Drop: 10 mm

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer