Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1012B654-250

Asics Novablast 4 TR Joggesko Dame Rosa/Blå

kr 1600
ASICS NOVABLAST 4-løpeskoen er et fantastisk valg hvis du vil ha en sko med ekstra sprett. Den har e...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
ASICS NOVABLAST 4-løpeskoen er et fantastisk valg hvis du vil ha en sko med ekstra sprett. Den har et design som gjør at du løper fortere, ettersom den er lettere og har mer energiretur enn forrige utgave. Og du kommer til å føle deg full av energi i hvert eneste fraspark. Det er ingen overraskelse at det er denne skoen idrettsutøvere foretrekker. Skoens FF BLAST PLUS ECO-skum gir en mykere og mer energisk løpeopplevelse med ekstra sprett på grunn av den trampoline-inspirerte yttersålen. Det unike designet og den høyere midtsålen gir deg ekstra energiretur når du løper. AHAR-yttersålegummi øker yttersålens holdbarhet.
FF BLAST PLUS ECO - Gir førsteklasses demping med lav vekt for ekstra komfort. Trampolineinspirert yttersåledesign - Gir en mer responsiv spenst. Høy midtsåle og unikt geometridesign - Sørger for ekstra energiretur. Sømbasert pløsesystemet - Forbedrer passformen rundt midtfoten og hindrer at pløsen sklir. Små refleksdetaljer - Forbedrer synligheten i mørke lysforhold. AHAR-yttersålegummi - Øker yttersålens holdbarhet. Konstruert vevd overdel - Bidrar til å forbedre pusteevnen og komforten. Designet med miljøet i tankene - Minst 75 % av hovedoverdelen består av resirkulerte materialer, og dempingen er laget av cirka 20 % biobasert innhold. Vi har også brukt mindre vann og karbonutslipp for å produsere skoens innersåle. Bedre for deg, bedre for miljøet. Dropp: 8 mm. Vekt: 225 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.