Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1011B368-800 HO1-2
-25 %

Asics Noosa Tri 14 Joggesko Herre Rød/Flerfarget

kr 1200
kr 1600
ASICS Noosa Tri 14-skoen remikser arkivert inspirasjon med en sokklignende passform. Den er formet m...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
ASICS Noosa Tri 14-skoen remikser arkivert inspirasjon med en sokklignende passform. Den er formet med en lett konstruksjon og en effektiv kjøring under føttene. Sterke farger og mønstre på den konstruerte mesh-overdelen er inspirert av de tidlige GEL-NOOSA™-stilene fra 2000-tallet. Praktiske funksjoner, som pløser og snørebånd gjør skoene lettere å ta på. Dette gjør det mer praktisk etter å ha gått ut av svømmeetappen i en triatlon eller kommet raskere ut døren. Med GUIDESOLE™-teknologi under foten bidrar disse skoene til å redusere ankelbøyning. Dens buede design lar deg spare mer energi samtidig som du opplever en lett rulle fremover.
FLYTEFOAM™-demping gir lett støtdemping. GUIDESOLE™-teknologi hjelper til med å spare energi ved å redusere ankelbøyning. Konstruert mesh-overdel forbedrer pusteevnen. AHARPLUS™ yttersåle forbedrer holdbarheten. Sockliner er produsert med en løsningsfargingsprosess som reduserer vannforbruk og karbonutslipp. Full bakkekontaktdesign skaper en jevnere og mer effektiv kjøring. Togglede lisser gjør det lettere å tilpasse skoens passform. Trekklaffer i hælene gjør skoene lettere å ta av og på. Dropp: 5 mm. Vekt: 218 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.