Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1013A115-301 E

Asics MetaSpeed Sky+ Joggesko Lys Blå/Volt

kr 2600
METASPEED SKY+ racingskoene er designet for løpere som ønsker å starte raskt og fullføre enda rasker...

NB! Kun ett par pr. kunde. (Vi kanseller ordre hvis samme person kjøper flere enn ett par) NB! Rabattkoder kan ikke benyttes på dette produktet.

Farge

Asics MetaSpeed Sky+ Joggesko Lys Blå/Volt
Asics MetaSpeed Sky+ Joggesko Blå/Grønn
Asics MetaSpeed Sky+ Joggesko Blå/Oransje
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
METASPEED SKY+ racingskoene er designet for løpere som ønsker å starte raskt og fullføre enda raskere. Takket være et energisk mellomsåleskum og en drivende karbonplate, vil løpere som bruker disse skoene kunne spare mer energi mens de opprettholder tempoet på de senere stadiene av løpet.
METASPEED SKY+ forbedrer løpsøkonomien ved å forlenge skrittet (så det tar færre skritt å komme i mål). METASPEED SKY+ er ekstremt responsive sko, og energien er rettet i en horisontal retning for å passe løpsstilen. Forbedret passform - Den redesignede overdelen gir et mer imøtekommende tåsprang og bedre mellomfothold. Vi baserte denne oppdateringen på tilbakemeldinger og testing fra eliteidrettsutøvere. MOTION WRAP™ MESH - Dette lette overmaterialet tilbyr avansert pusteevne, komfort og en mer støttende passform. Oppdatert mellomsålegeometri - En ny sideveggeometri i forfoten hjelper til med å kontrollere deformasjonen samtidig som den gir en mer fremdrivende tå-off. Forbedret demping - Denne skoen har ca. 4% mer FF BLAST TURBO™ enn forrige modell, for å gi en mer energisk tå-off. Optimalisert plateplassering - en full lengde karbonplate er plassert høyere og flatere i mellomsålen med mer skum under for å gi mer fremdrift og maksimere energiretur og skrittlengden. Det superlette MOTION WRAP™-nettverket sikrer midtfoten perfekt, og er designet for høyhastighetsløping. Dropp: 5 mm. Vekt: 205 gram.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.