Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1012B274-402 A3+HO3-1
-37 %

Asics Magic Speed 2 Joggesko Dame Lys Blå

kr 1200
kr 1900
Magic Speed 2 er Asics' alternativ til en rask sko for intervall/tempotrening eller konkurranse. Med...

Farge

Asics Magic Speed 2 Joggesko Dame Lys Blå
Asics Magic Speed 2 Joggesko Dame Lilla
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Magic Speed 2 er Asics' alternativ til en rask sko for intervall/tempotrening eller konkurranse. Med den innebyggede karbonfiberplaten i mellomsålen får du en følelse av et dytt fremover mot neste skritt.
Asics Magic Speed™-skoen er laget for racing eller vanlige treningsløp. Laget for å drive foten din fremover, karbon - og TPU-plate i full lengde. Dette skaper en jevn rullende følelse mens du beveger deg gjennom skrittet. Ved å stable mellomsålen med FF BLAST™-demping, gir dette materialet en responsiv følelse til steget ditt samtidig som det holder skoen lett. Asics Magic Speed er designet med en tynn og utrolig lett overdel som gir ventilasjon uten at den veier for mye. Den har en tynn hælkappe med en pute som holder hælen på plass i skoen. Minst 50% av skoens hovedmateriale er laget av resirkulerte materialer. ASICSGRIP™-yttersåle i gummi. Vekt: 196 g. Drop: 7 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.