Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1011B336-400 HO3-1
-29 %

Asics GlideRide 3 Joggesko Herre Blå

kr 1200
kr 1700
ASICS GLIDERIDE 3-skoen er designet for å hjelpe deg med å spare mer energi, slik at du kan logge fl...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
ASICS GLIDERIDE 3-skoen er designet for å hjelpe deg med å spare mer energi, slik at du kan logge flere mil under distansetreningen. Et hovedfokus for dette designet var å gjøre denne skoen jevnere og mer komfortabel. FF BLAST+™-demping i mellomsålen skaper et mykere touchdown ved fotstøt. Den holder skoen lett samtidig som den gir en mer responsiv retur ved tå-off.
Skoen er mykere og mer pustende og har en redesignet overdel i mesh. Dette materialet pakker foten komfortabelt inn og øker luftstrømmen for å holde føttene kjølige. 3D-utskrift - Detaljer bidrar til å forhindre at løypenes elementer kommer inn i skoens indre. Jacquard mesh overdel - Skaper en mykere følelse mot foten samtidig som den forbedrer pusteevnen. GUIDESOLE™-teknologi - Det buede såledesignet og den stive forfoten reduserer ankelfleksjon og gir en støtdempende landingssone for å redusere tretthet av andre benmuskler og øke løperens effektivitet. FF BLAST™ Cushioning Technology - Skaper en mykere følelse ved landing ved fotstøt og en mer responsiv retur. FLYTEFOAM™ Propel-teknologi - Demping øker støtdemping og reaksjonsevne. AHARPLUS™ yttersåle - Akronym for ASICS High Abrasion Rubber. Plassert i kritiske områder av yttersålen for forbedret holdbarhet. Skoens overdel er laget av resirkulerte materialer for å redusere avfall og karbonutslipp. Full bakkekontaktdesign skaper en jevnere og mer effektiv tur. Vekt: 266 gram. Dropp: 6 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.