Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 1012A578-750 G4
-33 %

Asics Gel-Noosa Tri 12 Joggesko Dame

kr 1 000
kr 1 500
GEL-NOOSA TRI ™ 12 er en lettvektssko med pustende kvaliteter og behagelig passform som gjør den til...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
GEL-NOOSA TRI ™ 12 er en lettvektssko med pustende kvaliteter og behagelig passform som gjør den til den perfekte triathlonskoen.
Fremtredende og fargerikt design. I et overfylt bytteområde er denne skoen veldig enkel å ta på seg, slik at du kjapt kommer i gang med løpesekvensen. Dette er den 12. utgaven av de populære Noosa-skoene. Deltagerne i Ironman har pushet seg selv i denne skoen i 184km, både i vann og på sykkel. Skoene er designet med en myk og sømløs lining på innsiden for at du skal kunne løpe uten sokker. Elastiske lisser slik at du lett får på skoene. Lettvektssko for å redusere vekten du må bære under aktiviteten. Overdelen er laget av sømløst mesh-materiale som ventilerer. FLYTEFOAM mellomsåle som er mykt, lett og slitesterkt. Duomax-teknologi i sålen gir deg bedre støtte og stabilitet. ASICS High Abrasion Rubber (AHAR) finner du i hælen. Dette er karbongummi som sørger for super slitestyrke og holdbarhet. WET Grip i yttersålen sørger for at du har godt feste på våte underlag. Vekt: ca. 200-250 gram

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer