Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1012B601-300

Asics Gel-Nimbus 26 Joggesko Dame Turkis

kr 2100
ASICS GEL-NIMBUS 26-løpeskoen er designet for at du skal få den mest komfortable løpeopplevelsen, sl...

Farge

Asics Gel-Nimbus 26 Joggesko Dame Turkis
Asics Gel-Nimbus 26 Joggesko Dame Marine/Turkis
Asics Gel-Nimbus 26 Joggesko Dame Blå/Volt
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
ASICS GEL-NIMBUS 26-løpeskoen er designet for at du skal få den mest komfortable løpeopplevelsen, slik at du kan finne sinnsroen. Og takket være maksimal demping kan du løpe lengre med fullstendig komfort.Kombinasjonen av skoens PureGEL-teknologi og myke FF BLAST PLUS ECO-skum gjør at du får oppleve utrolig komfort hver gang du vil løpe enda lengre. Og den oppdaterte overdels- og krageutformingen gir en uovertruffen komfortabel passform og følelse.
Hva er det som gjør GEL-NIMBUS 26-løpeskoen så komfortabel? GEL-NIMBUS 26 er ASICS mest komfortable løpesko hittil. Den nyskapende PureGEL-teknologien forbedrer mykheten og støtabsorberingen for å redusere støt mot leddene og hjelpe deg til å løpe komfortabelt. FF BLAST PLUS ECO-skummet gir mykere landing og ekstra demping, slik at det blir komfortabelt for deg på harde underlag. Overdelen med pusteevne og den komfortable krageutformingen gir en optimal komfortabel passform og følelse. Hybrid ASICSGRIP-yttersåle - Bidrar til bedre grep og avansert slitestyrke. OrthoLite X-55-innersåle - Gir ekstra komfort og bidrar til fukttransportering. Overdel i konstruert stretchstrikk - Sitter tett på foten for å gi ekstra støtte og bedre pusteevne som holder føttene avkjølt under løpeturen – for ekstra komfort. Små refleksdetaljer - Forbedrer synligheten i mørke lysforhold. Hva mer er det som gjør at GEL-NIMBUS 26-skoen skiller seg ut? Skoen er designet for komfort, og vi har testet og finjustert den i timevis ved instituttet for sportsvitenskap (ISS) i Japan. GEL-NIMBUS 26-løpeskoen har flere egenskaper som støtter deg når du løper. Designet med miljøet i tankene - Minst 75 % av hovedoverdelen består av resirkulerte materialer. Vi har også brukt mindre vann og karbonutslipp for å produsere skoens innersåle. Bedre for deg, bedre for miljøet. Vekt: 260 gram. Dropp: 8 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.