Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1012B491-400 G3

Asics Gel-Nimbus 25 Nagino Joggesko Dame Grå/Oransje

kr 2100
ASICS GEL-NIMBUS™ 25-skoens myke dempende egenskaper hjelper deg å føle at du lander på skyer. Denne...

Farge

Asics Gel-Nimbus 25 Nagino Joggesko Dame Grå/Oransje
Asics Gel-Nimbus 25 Joggesko Dame Rosa
Asics Gel-Nimbus 25 Joggesko Dame Blå
Asics Gel-Nimbus 25 Joggesko Dame Hvit
Asics Gel-Nimbus 25 Anniversary Joggesko Dame Hvit
Asics Gel-Nimbus 25 Joggesko Dame Turkis
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
ASICS GEL-NIMBUS™ 25-skoens myke dempende egenskaper hjelper deg å føle at du lander på skyer. Denne nøytrale løpeskoen er fornyet med nye materialer som skaper en mykere og jevnere løpeopplevelse. En myk strikket overdel omslutter foten komfortabelt samtidig som den gir avansert ventilasjon. Den oppdaterte, strikkede tungekonstruksjonen gir bedre fleksibilitet og strekker seg rundt ankelen for en mer luksuriøs passform og følelse. Mellomsålen er den med mest demping som serien har tilbudt til dags dato. Ved å legge til mer FF BLAST™ PLUS-demping og bruke vår nye PureGEL™-teknologi, skaper denne skoen en lettere og mykere dempingsopplevelse.
Konstruert strikket overdel omslutter foten med en myk følelse samtidig som den forbedrer pusteevnen. Minst 75 % av skoens hovedmateriale er laget med resirkulert innhold for å redusere avfall og karbonutslipp Sockliner er produsert med løsningsfargingsprosessen som reduserer vannforbruket med ca. 33 % og karbonutslipp med ca. 45 % sammenlignet med konvensjonell fargeteknologi. PureGEL™-teknologi bidrar til å gi lett demping og mykere landinger. FF BLAST™ ECO PLUS-teknologi - Demping skaper en mykere landing og en mer responsiv tå-off. OrthoLite™ X-55 innersåle forbedrer step-in komfort. Reflekterende detaljer - Designet for å forbedre sikten under dårlige lysforhold. AHAR™ yttersåle gummi forbedrer holdbarheten. Vekt: 292 gram. Stabelhøyde: 40,5 mm/32,5 mm. Dropp: 8 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.