Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 1012A677-100 G5
-36 %

Asics EvoRide Joggesko Dame Hvit

kr 900
kr 1400
Søker du etter en komfortabel og responsiv løpesko, så vil Asics EvoRide kanskje være løsningen. Ny ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Søker du etter en komfortabel og responsiv løpesko, så vil Asics EvoRide kanskje være løsningen. Ny mengdeteningssko fra Asics som lar deg løpe lengre mens du bruker mindre energi. Basert på de tre hovedelementene effektivitet, demping og passform. Den nye FlyteFoam Propel og GUIDESOLE ™-sålen forbedrer løpseffektiviteten ved å oppmuntre til en jevn overgang fra hæl til tå. Den "rullebevegelsen" du føler i denne skoen driver deg fremover effektivt ved å redusere bevegelse i ankelleddet. Dette lar deg løpe lengre på mindre krefter.
Mellomsålen er designet av to mellomsåle-teknologier. Den nye FlyteFoam Propel-sålen forbedrer løpseffektiviteten ved å oppmuntre til en jevn overgang fra hæl til tå - støtabsorberende skum. GUIDESOLE ™ -teknologi er en buet mellomsåle med stiv forfot som reduserer bevegelsen i ankelen som gir en mer effektivitet ved løping. Den "rullebevegelsen" du føler i denne skoen driver deg fremover effektivt ved å redusere bevegelse i ankelleddet. Dette lar deg løpe lengre på mindre krefter. EvoRide-modellen er den rimeligste skoen fra Asics som inneholder GUIDESOLE ™ -teknologi. Jacquard mesh overdel som puster godt. AHAR yttersåle som er slitesterk. Drop: 5mm.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer