Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HQ1807 E1

Adidas Supernova 3 GORE-TEX Joggesko Dame Lilla

kr 1400
Velg adidas Supernova 3 GTX og opplev den perfekte kombinasjonen av komfort og ytelse mens du løper ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Velg adidas Supernova 3 GTX og opplev den perfekte kombinasjonen av komfort og ytelse mens du løper med denne nøytrale allround løpeskoen. Supernova er den perfekte skoen for lange løpeturer. Denne modellen passer for både nybegynnere og erfarne løpere. Dette produktet er en del av adidas' Primegreen-merke. Primegreen består av en rekke høyytelsesmaterialer, laget av resirkulerte komponenter for å levere et mer bærekraftig produkt.
Supernova GTX har en balansert blanding av Bounce og Boost-demping. Ved å kombinere disse to skumtypene opplever du både komfort og energi tilbake med hvert steg. Denne kombinasjonen av skum gir en ideell sko for både korte og lange avstander. Supernova GTX er pustende og vanntett takket være Gore-Tex®-overdelen. I overdelen bruker adidas også 50 % resirkulerte materialer for å redusere påvirkningen på miljøet. For å holde tungen sentrert og forhindre at rusk kommer inn i skoen, er en plissert tunge festet til begge sider av overdelen. Under løping gir skoen godt grep og trekkraft på grunn av yttersålen i gummi. Dropp: 9 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.