Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: BB6602 A2
-39 %

Adidas Solar Boost Joggesko Dame

kr 1000
kr 1650
Adidas Solar Boost for dame er en strålende videreutvikling og erstatning av anerkjente Adidas Energ...
Størrelsesguide

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas Solar Boost for dame er en strålende videreutvikling og erstatning av anerkjente Adidas Energy Boost. Mengdetreningsskoen bygger videre på det velkjente BOOST-materialet og den slitesterke Continental-gummi-sålen. og forbedres med en ny ventilerende versjon av Techfit og Tailed Fibre Placement i overdelen.
BOOST-såle for fantastisk støtdemping og energy return, samt EVA-materiale under tåballen for ekstra respons i frasparket Ventilerende, fleksibel og komfortabel overdel i nytt Techfit-materiale. Continental-gummi i yttersålen for eventyrlig slitestyrke og grep. Energy Rail for økt stabilitet på sidene av akilles, samtidig som komforten ivaretas med en myk pute rundt selve scenen. Dropp hæl-til-tå: 10 mm (32mm hæl/22mm tå). Vekt: 254 gram (str. 39)?

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer