Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: CG3972
-70 %

Adidas  ENERGY BOOST W

kr 500
kr 1 650
Energy Boost-skoene består av gjennomprøvd ytelse, og er klare for lange distanser fra første stund....
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Energy Boost-skoene består av gjennomprøvd ytelse, og er klare for lange distanser fra første stund. Disse nøytrale løpeskoene har en fleksibel, elastisk overdel i mesh, med sømløs Techfit-design som gir en sikker og støttende passform. En Boost-mellomsåle gir lett og rask energi til hvert steg, mens den formede hælkappen og Stretchweb-yttersålen følger fotens naturlige bevegelser.
Løpertype: Nøytrale sko som gir fleksibilitet og allsidighet, med førsteklasses demping. Boost er den mest responsive støtdempingen til Adidas: Jo mer energi du gir, desto mer får du. Fireveis, tøyelig mesh i overdelen gjør den fleksibel og pustende; Techfit i overdelen er utviklet for naturlig, fleksibel støtte, og en sømløs, sokkelignende passform. Energy Rail-mellomsålen laget av Cloudfoam hjelper til med å støtte og lede foten; Torsion System mellom hælen og forfoten gir et stabilt steg. TPU er integrert i utsiden av hælkappen for best passform for mellomfoten og hælen; Formet Fitcounter-hælkappe gir naturlig passform som gir optimal bevegelse ved akillessenen. Vekt: 270 gr. (størrelse 38 2/3) Drop: 10 mm. (hæl: 32 mm. / forfot: 22 mm.)

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer