Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FW9242 A1
-38 %

Adidas Adizero Pro Joggesko Dame Rosa

kr 1200
kr 1950
adidas samarbeidet med toppidrettsutøvere for å skape en løpesko som hjelper dem med å nå de raskest...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
adidas samarbeidet med toppidrettsutøvere for å skape en løpesko som hjelper dem med å nå de raskeste tidene. Den ultralette overdelen i mesh har et innvendig system som holder formen på plass. Responsiv Boost er innkapslet av fleksibel Lightstrike-demping. for komfortable steg.
Normal passform. Karbonplaten dobler eksplosiviteten fra hvert steg, og gir løpere raskere steg. Celermesh-overdelen har et innvendig system som gir lett støtte og god passform i høy hastighet. Lightstrike kombineres med Boost for å skape en dobbel mellomsåle, med det beste innen lett, dempet respons og energiretur. Ultradempede løpesko. Yttersåle av Continental™-gummi. Mellomsålehelning: 9,5 mm (hæl: 21,5 mm /forfot: 12 mm)

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer