Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IG3320

Adidas Adizero Boston 12 Joggesko Herre Hvit/Flerfarget

kr 1749
adidas Adizero Boston 12-skoene lages for medium til lange distanser. De gir konkurransefølelsen til...

Farge

Adidas Adizero Boston 12 Joggesko Herre Hvit/Flerfarget
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
adidas Adizero Boston 12-skoene lages for medium til lange distanser. De gir konkurransefølelsen til alle slags treningsdager, med en energisk følelse fra ENERGYRODS 2.0 med glassfiber som begrenser energitapet under foten. De er raske, men det går ikke på bekostning av slitestyrken – mellomsålen har ultralett LIGHTSTRIKE PRO-demping med en ny versjon av slitesterk LIGHTSTRIKE 2.0 EVA.
Normal passform. Lukking med lisser. Tekstilfôr. En ny overdel med en lettere mesh og TPU-forsterkninger for vektreduksjon. Nytt EnergyRods 2.0-system (inneholder glassfiber). Disse er også plassert lavere i mellomsålen enn på Boston 11. Ny Lightstrike 2.0 EVA i det nederste laget av mellomsålen. Vekt: 267 gram. Dropp: 6,5 mm (hæl: 37 mm / forfot: 30,5 mm). Yttersåle av Continental™-gummi. Overdelen har minimum 50 % resirkulert materiale.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.