Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GX3117 A4
-32 %

Adidas Adizero Adios Pro 2 Joggesko Turbo & Sky Rush

kr 1600
kr 2350
Arv møter innovasjon i de ideelle løpsskoene for de som vil slå rekorder. De lages med innsikt og da...

Farge

Adidas Adizero Adios Pro 2 Joggesko Turbo & Sky Rush
Adidas Adizero Adios Pro 2 Joggesko Volt
Størrelsesguide

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Arv møter innovasjon i de ideelle løpsskoene for de som vil slå rekorder. De lages med innsikt og data fra noen av de raskeste atletene i verden, og adizero Adios Pro 2 har fått banebrytende teknologier. Karboninnsatte ENERGYRODS, synlige inne i den nyformede mellomsålen for å gi stivhet med lav vekt, designet for mer anatomisk drevne overganger og begrenset energitap. To lag med omformet LIGHTSTRIKE PRO støtter med energiretur. Ultralett og delvis resirkulert CELERMESH 2.0-overdel legger til rette for fart med fleksibilitet, pustende egenskaper og støtte.
Normal passform. Lukking med lisser. Overdelen av Celermesh 2.0 har innvendige forsterkninger. Dempet energiretur i steget. Tekstilfôr. Lightstrike Pro-demping. Vekt: 215 g. Mellomsålehelning: 10 mm (hæl: 39,5 mm / forfot: 29,5 mm) Yttersåle av Continental™-gummi.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer