Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: L41607300-242 B3

Salomon Pulsar Trail GTX Joggesko Dame Sort/Lilla

kr 1800
Salomon Pulsar Trail GTX ser raskt ut, føles bra, og går som en rakett. Hemmeligheten er nyskapende ...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Salomon Pulsar Trail GTX ser raskt ut, føles bra, og går som en rakett. Hemmeligheten er nyskapende ny teknologi som fungerer som et springbrett under foten for PR-knusende respons. Strikket overdel gir elastisk støtte som komfortabelt omfavner foten din. Deler laget av resirkulerte materialer fungerer mye bedre i skoene dine enn de gjør i havet.
Lett, responsivt skum laget ved å kombinere EVA og Olefin [OBC] for å levere langvarig pute og sprett energiretur. Materialer laget av resirkulerte produkter som PET-flasker eller materialavfall. Energy Blade er en lett TPU-plate innebygd i mellomsålen. Den felles innsatsen av blad, mellomsåleskum og sålegeometri aktiverer fremdrift og sikrer stabilitet på stier. Vår All Terrain Contagrip® er bygget for det bredeste utvalget av overflater. Den gir holdbarhet og selvtillit på våte, tørre, harde eller løse overflater. En intern passform designet for å klemme foten på nøyaktig de riktige stedene og gi en presis passform. Quicklace™ - minimalistisk og sterk snøring for en-trekks oppstramming. Lett på, lett av. GORE-TEX holder føttene tørre - både fra utsiden og fra innsiden. Vekt: 258 gram. Drop: 6 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer