Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CI9923-801 G4

Nike Air Zoom Tempo Next% FlyKnit Joggesko Herre Oransje

kr 2250
Selv om disse løpeskoene enkelt kan bestå testen på konkurransedagen, kan du bruke den som en favori...

Farge

Nike Air Zoom Tempo Next% FlyKnit Joggesko Herre Oransje
Nike Air Zoom Tempo Next% Flyknit Joggesko Herre Sort
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Selv om disse løpeskoene enkelt kan bestå testen på konkurransedagen, kan du bruke den som en favorittsko for treningsrutinen din. Støttende passform og myk demping jobber sammen for å gjøre dem komfortable nok til å holde ut kilometer etter kilometer, og lette nok til å gi raskere tempo når tiden er inne.
Nike ZoomX-skum i fotsengen gir energiutnyttelse når du beveger deg fremover. En synlig Zoom Air-enhet gir responsiv demping, slik at du får en ekstra fjærende følelse i hvert steg. Nike React-teknologien er et lett, slitesterkt skummateriale som gir en smidig og behagelig løpetur. Med data fra hundrevis av løpere, er grepet plassert der foten trenger mest grep på flere underlag. En gjennomsiktig Flyknit-overdelen gir god pusteevne i områder der du trenger det mest på foten. Den bruker sterke, elastiske tråder for å skape en lett, men støttende følelse for hver kilometer. Asymmetriske lisser holder foten trygt på plass. Halvklebende innleggssåle for enkel utskifting. Polstrede hælputer. Trekkflik på hælen. Yttersåle av gummi.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer