Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: WTARISGC HO2-2

New Balance Fresh Foam Arishi Trail GTX Joggesko Dame Sort

kr 1250
New Balance Fresh Foam Arishi Trail løpesko for kvinner er utstyrt med vanntett GORE-TEX® Invisible ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
New Balance Fresh Foam Arishi Trail løpesko for kvinner er utstyrt med vanntett GORE-TEX® Invisible Fit-teknologi, og bygget for å tåle løypeeventyrene dine i all slags vær. Den lette Fresh Foam-mellomsålen tilbyr demping for ekstra støtte og uovertruffen komfort. AT Tread yttersåle gir optimal trekkraft i alle miljøer, mens den forsterkede tuppen kan bidra til å beskytte tærne dine mot skade ved støt med røtter eller steiner.
Fresh Foam mellomsåledemping er presisjonskonstruert for å gi en ultradempet, lett tur. GORE-TEX® vanntett stoff beskytter føttene mot vind, regn og vann uten å ofre pusteevnen. AT Tread yttersåle gir allsidig trekkraft under både på og terrengaktiviteter. Toe Protect-teknologi hjelper til med å beskytte føttene mot steiner, røtter og rusk. Overdelen har en konstruksjon uten søm for en elegant passform og følelse. EVA-skuminnsats øker komforten. Dropp: 8 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer