Torshov Sport Løp
MENU

Saucony Joggesko

Her finner du vårt utvalg joggesko fra Saucony. Saucony er et amerikansk merke, som har produsert løpesko siden 1898! Saucony er et anerkjent merke blant løpere, og har de siste årene også blitt et populært skovalg blant nordmenn. Svært god passform og løpsfølelse er kjenneteng på Saucony joggesko.

7 TREFF
Desc
 • 1 400,-
  Saucony

  Kinvara 9 Joggesko Dame

  Saucony Kinvara 9 er en svært lett joggesko for dame. Skoen er laget for løpere som setter pris på en smidig og komfortabel sko, som egner aller seg best til intervalltrening og konkurranse. Skoen har, sin lave vekt tatt i betraktning, svært god støtdemping. Everun Topsole og EVA+ mellomsåle gir god demping og respons mot underlaget som hjelper deg å holde farten oppe. Dette er en fleksibel sko med lavt dropp, kun 4 mm., som lar foten bevege seg naturlig i skoen.
 • 1 800,-
  Saucony

  Hurricane ISO 3 Joggesko Dame

  Saucony ISO 3 joggesko for dame en en mengdetreningssko med svært god støtdemping. Everun-materialet i mellomsålen gir skoen komfortabel støtdemping og god respons mot underlaget. Dette er en stabil sko, laget for løpere som ønsker støtte for overpronasjon til mengdetreningen.
 • 1 400,-
  Saucony

  Kinvara 9 Joggesko Herre

  Saucony Kinvara 9 er en svært lett joggesko for herre. Skoen er laget for løpere som setter pris på en smidig og komfortabel sko, som egner aller seg best til intervalltrening og konkurranse. Skoen har, sin lave vekt tatt i betraktning, svært god støtdemping. Everun Topsole og EVA+ mellomsåle gir god demping og respons mot underlaget som hjelper deg å holde farten oppe. Dette er en fleksibel sko med lavt dropp, kun 4 mm., som lar foten bevege seg naturlig i skoen.
 • 1 800,-
  Saucony

  Triumph ISO 3 Joggesko Dame

  Saucony Triumph ISO 3 joggesko for dame er en svært komfortabel mengdetreningssko. Mellomsålen er laget i lett og responsiv Everun-demping, i tillegg til komfort og støtdemping også byr på god varighet. Skoen er laget for løpere med et nøytralt steg, og passer for deg som er ute etter en lett, komfortabel sko til mengdetreningen.
 • Vanlig pris 1 800,-

  Special Price 1 000,-

  Saucony

  Triumph ISO 2 Joggesko Dame

  Saucony Triumph ISO 2 joggesko for dame er en svært komfortabel mengdetreningssko. Mellomsålen er laget i lett og responsiv Everun-demping, i tillegg til komfort og støtdemping også byr på god varighet. Skoen er laget for løpere med et nøytralt steg, og passer for deg som er ute etter en lett, komfortabel sko til mengdetreningen.
 • Vanlig pris 1 700,-

  Special Price 1 000,-

  Saucony

  Hurricane ISO 2 Joggesko Dame

  Saucony ISO 2 joggesko for dame en en mengdetreningssko med svært god støtdemping. Everun-materialet i mellomsålen gir skoen komfortabel støtdemping og god respons mot underlaget. Dette er en stabil sko, laget for løpere som ønsker støtte for overpronasjon til mengdetreningen.
 • Vanlig pris 1 800,-

  Special Price 1 000,-

  Saucony

  Hurricane ISO 3 Joggesko Herre

  Saucony ISO 3 joggesko for herre en en mengdetreningssko med svært god støtdemping. Everun-materialet i mellomsålen gir skoen komfortabel støtdemping og god respons mot underlaget. Dette er en stabil sko, laget for løpere som ønsker støtte for overpronasjon til mengdetreningen.
7 TREFF
Desc

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.