Torshov Sport Løp
MENU

Joggesko Hardt Underlag

Løping på asfalt, grus, mølle og harde underlag stiller store krav til løpeskoene. Her finner du vårt utvalg av joggesko tilpasset løpingen på denne type underlag. Skoene for denne type løp kjennetegnes ved en ekstra slitesterk yttersåle og mer støtdemping enn man finner i terrengsko.

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Viser 1 til 24 produkter av totalt 217
Desc
 • 1 550,-
  Adidas

  Adizero Adios 3 Joggesko Herre

  Adidas adizero Adios 3 Joggesko for herre. Denne skoen er svært populær til konkurranse, raske treningsturer og intervalltrening. En svært lett modell, som likevel byr på komfortabel og varig demping i form av Boost mellomsåle.
 • 1 450,-
  Adidas

  Solar Glide Joggesko Herre

  Adidas Solar Glide joggesko for herre er en favoritt for deg som trenger nøytrale sko med god stabilitet og demping. Skoen har det velkjente BOOST-materialet i mellomsålen som gjør den responsiv og lett, pustende overdel for optimal passform og en yttersåle i Strechweb-materiale for et energisk steg og Continental™-gummi som gir fantastisk grep.
 • 1 900,-
  Asics

  Gel Kayano 25 Joggesko Herre

  Asics Gel Kayano 25 joggesko for herre er en mengdetreningssko for deg som har et nøytralt til overpronert steg, som ønsker ekstra støtte. Kayano har vært en favoritt for mange i årevis og har i 25-års jubileumsutgaven fått en mykere og mer responsiv mellomsåle, samtidig som den gir den støtten og stabiliteten du trenger. Med en mellomsåle av FlyteFoam Lyte, som er et ekstra slitesterkt og stabilt materiale, og FlyteFoam Propel som gir god respons i frasparket blir skoen en drøm for deg som er glad i å løpe langt på hardt underlag.
 • 1 900,-
  Asics

  Gel Kayano 25 Joggesko Dame

  Asics Gel Kayano 25 joggesko for dame er en mengdetreningssko for deg som har et nøytralt til overpronert steg, som ønsker ekstra støtte. Kayano har vært en favoritt for mange i årevis og har i 25-års jubileumsutgaven fått en enda mykere og mer responsiv mellomsåle, samtidig som den gir den støtten og stabiliteten du trenger. Med en mellomsåle av FlyteFoam Lyte, som er et ekstra slitesterkt og stabilt materiale, og FlyteFoam Propel som gir god respons i frasparket blir skoen en drøm for deg som er glad i å løpe langt på hardt underlag.
 • 1 300,-
  Brooks

  Launch 5 Joggesko Herre

  Med BioMoGo DNA mellomsålepute og rebounding gummi, skapes det en fjærende følelse under føttene. Med overdel av AirMesh føles skoen ekstremt lett og behagelig ut, og puster godt. Skoen er best egnet på de raske turene og intervalltrening.
 • 1 500,-
  Brooks

  Brooks Ghost 11 Joggesko Dame

  Brooks Ghost 11 er en lett joggesko for dame med svært god støtdemping. Innvendig er skoen svært myk og komfortabel, noe som i kombinasjon med den lette og godt dempende mellomsålen gir en fantastisk mengdetreningssko. Dette er skoen du får lyst til å bruke til alt - rett og slett fordi den er utrolig komfortabel og skånsom for foten. Skoen er laget for løpere med et nøytralt steg og er det naturlige valget på de lange løpeturene som krever støtdemping og komfort. Ghost 11 har en mellomsåle av BioMoGo DNA. BioMoGo DNA har den unike egenskapen at det tilpasser seg deg individuelt, så den gir mer demping jo mer vekt som legges på skoen og dermed får du akkurat den dempingen som du har behov for. Nytt for Ghost 11 er at den har fått DNA-Loft i hælen for enda mykere støtdemping.
 • 1 100,-
  Brooks

  Revel 2 Joggesko Dame

  Brooks Revel er en stilren og komfortabel joggesko for dame, laget med en overdel i strikket materiale som gir svært god passform. I tillegg får man ved hjelp av Brooks' BioMoGo mellomsålemateriale responsiv, dynamisk og langvarig støtdemping. En allsidig joggesko, som passer til både intervalltreningen og lengre turer, enten du løper eller går.
 • 1 600,-
  New Balance

  Fresh Foam Vongo v3 Joggesko Dame

  New Balance Fresh Foam Vongo v3 er en svært stabil joggesko for dame. Skoen er laget for deg som ønsker og behøver ekstra støtte for overpronasjon. Den myke og responsive Fresh Foam mellomsålen tilbyr også utmerket støtdemping. Skoens lave dropp (4mm) gjør også at dette er en sko som legger til rette for å lande på for- og mellomfot og en naturlig stegavvikling. Vongo v3 er vesentlig lettere enn de tidligere Vongo-modellene, men fremdeles like komfortabel og stabil. Overdelen er også ny og mellomsålen er blitt enda mykere. Dette er skoen for deg som søker høy komfort over mange mil!
 • 1 600,-
  New Balance

  Fresh Foam Vongo v3 Joggesko Herre

  New Balance Fresh Foam Vongo v3 er en svært stabil joggesko for herre. Skoen er laget for deg som ønsker og behøver ekstra støtte for overpronasjon. Den myke og responsive Fresh Foam mellomsålen tilbyr også utmerket støtdemping. Skoens lave dropp (4mm) gjør også at dette er en sko som legger til rette for å lande på for- og mellomfot og en naturlig stegavvikling. Vongo v3 er vesentlig lettere enn de tidligere Vongo-modellene, men fremdeles like komfortabel og stabil. Overdelen er også ny og mellomsålen er blitt enda mykere. Dette er skoen for deg som søker høy komfort over mange mil!
 • 2 300,-
  Adidas

  UltraBOOST All Terrain Joggesko Herrre

  Adidas UltraBOOST All Terrain Joggesko for herre er laget for å tåle alle slags forhold. Skoens vannavvisende overdel og beskyttende krage kombinert med den fantastiske Boost™-sålen gjør denne skoen til en sikker vinner til de lange løpeturene i vinter.
 • 1 300,-
  Nike

  Air Zoom Structure 22 Joggesko Dame

  Nike Air Zoom Structure 22 joggesko til dame har et raskt utseende, og gir en sikker følelse. Spesialutviklet netting, overlegg på hælen og dynamisk støtte gjennom hele midtfoten jobber sammen for å gi en pålitelig og stabil sko.
 • 1 800,-
  Saucony

  Triumph ISO 3 Joggesko Dame

  Saucony Triumph ISO 3 joggesko for dame er en svært komfortabel mengdetreningssko. Mellomsålen er laget i lett og responsiv Everun-demping, i tillegg til komfort og støtdemping også byr på god varighet. Skoen er laget for løpere med et nøytralt steg, og passer for deg som er ute etter en lett, komfortabel sko til mengdetreningen.
 • Fra: 1 500,-
  Adidas

  adizero Adios Joggesko Herre

  Adidas adizero Adios Joggesko for herre. Denne skoen er svært populær til konkurranse, raske treningsturer og intervalltrening. En svært lett modell, som likevel byr på komfortabel og varig demping i form av Boost mellomsåle.
 • 1 500,-
  Brooks

  Adrenaline GTS 18 Joggesko Dame

  Brooks Adrenaline GTS 18 er en joggesko for dame, som byr på svært god komfort, støtdemping og støtte for overpronasjon. Årets utgave av skoen har fått en real og etterlengtet "ansiktsløftning" og fremstår nå som en stilren og strømlinjeformet joggesko, som bevarer de gode egenskapene skoen er kjent for igjennom mange generasjoner.
 • 2 100,-
  Adidas

  UltraBoost LTD Joggesko Herre

  Adidas Ultra Boost Joggesko til herre er en fantastisk løpesko for mengdetrening og den første skoen med mellomsåle av 100% boost™-materiale. Kombinasjonen av dette, en overdel i luftig, strikket materiale og yttersåle av Continental™ gummi som gir supert grep, gir en utrolig komfortabel løpsopplevelse.
 • 1 900,-
  Adidas

  UltraBOOST Uncaged Parley Joggesko Herre

  adidas UltraBOOST Uncaged joggesko for herre er skoen for deg som søker komfort! Primeknit-overdelen omslutter foten som en sokk og gir en svært behagelig og dynamisk passform, den er strikket med garn spunnet av plast som er hentet fra kystlinjen. BOOST-matereialet i mellomsålen gir uslåelig, responsiv støtdemping.
 • 1 500,-
  Brooks

  Ghost 11 Joggesko Herre

  Brooks Ghost 11 er en lett joggesko for herre med svært god støtdemping. Innvendig er skoen svært myk og komfortabel, noe som i kombinasjon med den lette og godt dempende mellomsålen gir en fantastisk mengdetreningssko. Dette er skoen du får lyst til å bruke til alt - rett og slett fordi den er utrolig komfortabel og skånsom for foten. Skoen er laget for løpere med et nøytralt steg og er det naturlige valget på de lange løpeturene som krever støtdemping og komfort. Ghost 11 har en mellomsåle av BioMoGo DNA. BioMoGo DNA har den unike egenskapen at det tilpasser seg deg individuelt, så den gir mer demping jo mer vekt som legges på skoen og dermed får du akkurat den dempingen som du har behov for. Nytt for Ghost 11 er at den har fått DNA-Loft i hælen for enda mykere støtdemping.
 • 1 300,-
  Nike

  Odyssey React Joggesko Herre

  Nike Odyssey React løpesko for herre gir suveren komfort som varer hele løpeturen. Nike React-dempingen av skummateriale er lett og responsiv, myk og slitesterk. Dette motsetningsfylte forholdet skaper en opplevelse som ikke bare forsterker følelsen av å bevege seg fremover, men gjør også løpingen lett som en lek. Overdelen til Nike Odyssey React er laget av et lett materiale med god pusteevne i stedet for det førsteklasses Flyknit-materialet på Nike Epic React. Skoen er usannsynlig responsiv og gir en utrolig spenstig følelse. I det foten treffer bakken responderer skummet på støtet, og spretter tilbake. Jo mer energi du setter i steget, desto mer energi får du tilbake. Sammenlignet med den omtrent like myke dempingen i Nike Lunarlon, får du 13 % mer energi i retur med React. Etter testing med toppløpere som Galen Rupp føles React-dempingen like god som ny etter rundt 500 kilometer. Siden skummaterialet motstår kompresjon og beholder formen, får du den gode, nye følelsen på hver eneste løpetur. Overdelen er laget av jacquardmateriale med god pusteevne og har mer åpen strikk på forfoten for å slippe ut varme og holde foten avkjølt. Lett skummateriale i kragen gir en myk og behagelig følelse rundt ankelen. En tøyelig hylse inni skoen omslutter foten fra ankelen til mellomfoten og gir en tettsittende passform og en komfortabel, sokkelignende følelse.
 • 1 700,-
  New Balance

  Fresh Foam 1080 v8 Joggesko Herre

  New Balance Fresh Foam 1080 v8 løpeskoen laget for deg som søker en svært komfortabel mengdetreningssko. Den oppdaterte v8-varianten av løpeskoene er det brukt datateknologi for å gi deg den beste underfotsstøtten. Skoen har også fått flexsport på yttersålen for bedre stegavvikling og Bootie-passform som gir en ekstra tettsittende, nesten sokkelignende følelse. Mellomsålen bestående av en solid Fresh Foam-såle gir utrolig god demping. Skoen er i tillegg svært stabil, noe som gjør at skoen tåler de virkelig lange distansene, såvel som raskere løpeturer.
 • 1 400,-
  Nike

  Air Zoom Vomero 14 Joggesko Dame

  Nike Air Zoom Vomero 14 er en joggesko til dame som er utrolig komfortabel med myk demping og god støtte i helen.
 • 1 650,-
  Adidas

  Solar Boost Joggesko Herre

  Adidas Solar Boost for herre er en strålende videreutvikling og erstatning av anerkjente Adidas Energy Boost. Mengdetreningsskoen bygger videre på det velkjente BOOST-materialet og den slitesterke Continental-gummi-sålen, og forbedres med en ny ventilerende versjon av Techfit og Tailed Fibre Placement i overdelen.

 • 1 650,-
  Adidas

  Solar Boost Joggesko Dame

  Adidas Solar Boost for dame er en strålende videreutvikling og erstatning av anerkjente Adidas Energy Boost. Mengdetreningsskoen bygger videre på det velkjente BOOST-materialet og den slitesterke Continental-gummi-sålen, og forbedres med en ny ventilerende versjon av Techfit og Tailed Fibre Placement i overdelen.

 • 1 500,-
  Nike

  Flyknit Racer Joggesko Unisex

  Nike Flyknit Racer Joggesko til både menn og damer. Den innovative Flyknit Racer får struktur og støtte fra Nikes Flyknit teknologi. En lett sko som føles som et andre lag med hud. Brukes av verdenes beste maratonløpere under konkurranse.
 • 1 900,-
  Adidas

  UltraBOOST Uncaged Joggesko Herre

  adidas UltraBOOST Uncaged joggesko for herre er skoen for deg som søker komfort! Primeknit-pverdelen omslutter foten som en sokk og gir en svært behagelig og dynamisk passform. BOOST-matereialet i mellomsålen gir uslåelig, responsiv støtdemping.
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Viser 1 til 24 produkter av totalt 217
Desc

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.