Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1012A901-005 HO2-2
-30 %

Asics Trabuco Max Joggesko Dame Sort/Oransje

kr 1260
kr 1800
Asics Trabuco Max Joggesko gir forbedret demping og trekkraft, mens løpere kan dekke mer terreng med...

Farge

Asics Trabuco Max Joggesko Dame Sort/Oransje
Asics Trabuco Max Joggesko Dame Sort/Turis
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Asics Trabuco Max Joggesko gir forbedret demping og trekkraft, mens løpere kan dekke mer terreng med mindre innsats. Vi ønsket også å gi avansert komfort og demping for løpere som er ute på stien i flere timer om gangen.
Energibesparelser er en viktig komponent for løpere som kjører over lange avstander, og derfor brukte vi GUIDESOLE ™ -teknologi på TRABUCO MAX ™ løpesko. GUIDESOLE ™ -teknologien er en sålkonstruksjon som består av en responsiv tåfjær som er vitenskapelig bevist å spare energi på lang sikt. Takket være den reduserte belastningen som legges på lemmene fra fotstøt til tå-av, gir denne teknologien løypeløpere mer potensial til å løpe videre siden de bruker mindre energi på å tilbakelegge samme distanse. Denne skoen legger til 28 mm FLYTEFOAM ™ -teknologi under hælen og 23 mm under forfoten, og gir utmerket demping. På grunn av den høye stabelhøyden vil steiner og røtter bli bedre absorbert av mellomsålen. Kombinasjonen av en jevn rullende bevegelse fremover, forbedret demping og bedre trekkraft gjør TRABUCO MAX ™ -skoen til en flott treningspartner for en rekke løypetreninger. Trekkraft er en nødvendig komponent for terrengløp, og derfor har vi innarbeidet ASICSGRIP ™ -teknologi i yttersålen. Denne gummiblandingen er funksjonell for å gi trekkraft, spesielt under våte og glatte forhold. Innlemmet i ASICSGRIP ™ yttersåle, brukte vi et motbakke oppover og nedoverbakke for bedre smidighet ved navigering i varierende topografi. ORTHOLITE ™ innersåle gir myk komfort. Pustende mesh overdel. Rørsystem. 3D -print øvre forbedrer støtten. Skiftet speed lacing system. Vekt: 250 gram. Drop: 5 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer