Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DA8535-008 A2
-30 %

Nike Air Zoom Structure 24 Joggesko 24 Herre Sort/Lys Blå

kr 1050
kr 1500
Legg kilometerne bak deg med Nike Air Zoom Structure 24, som gir responsiv demping og en sikker pass...

Farge

Nike Air Zoom Structure 24 Joggesko 24 Herre Sort/Lys Blå
Nike Air Zoom Structure 24 Joggesko Herre Sort
Nike Air Zoom Structure 24 Joggesko Herre Hvit/Rød
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Legg kilometerne bak deg med Nike Air Zoom Structure 24, som gir responsiv demping og en sikker passform. Vi testet hundrevis av løpere for å utvikle dempeputen under hælen, som gir en jevn og myk overgang fra hæl til tå. Denne innsikten hjalp oss også med å skape en luftig overdel med pusteevne akkurat der du trenger det.
En Zoom Air-enhet i forfoten gir responsiv demping. Hvert steg gir energiutnyttelse for å drive deg fremover. Den er kombinert med en mellomsåle i skum for å gi en fast, men likevel behagelig og stabil følelse når foten treffer bakken. Data fra hundrevis av løpere ble brukt til å plassere dempeputen på hælen. Den gir ekstra demping for overgangen fra hæl til tå for å støtte løpere som har en tendens til å overpronere. Den informasjonen ble også brukt til å plassere avkjølende elementer akkurat der du trenger det på overdelen. Den slitesterke gummisålen er laget for å vare. Riller i forfoten gjør den fleksibel, mens vertikale riller langs siden gir god stabilitet. Nettingen er utviklet for slitestyrke. Lissene kan strammes for en sikker følelse. Et mykere og mer slitesterkt fôr rundt hælen og ankelen forhindrer at sokkene klumper seg når du løper. Den myke pløsen gir god polstring under lissene. Den formstøpte hælen holder foten på plass. Vekt: 312 gram. Drop: 8 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.