Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1011B440-402 D2
-24 %

Asics Gel-Kayano 29 Joggesko Herre Blå

kr 1600
kr 2100
ASICS GEL-KAYANO™ 29-skoen skaper en stabil løpeopplevelse og en mer responsiv følelse under føttene...

Farge

Asics Gel-Kayano 29 Joggesko Herre Blå
Asics Gel-Kayano 29 Joggesko Herre Blå/Rød
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
ASICS GEL-KAYANO™ 29-skoen skaper en stabil løpeopplevelse og en mer responsiv følelse under føttene.​ En LITETRUSS™ stabilitetsfunksjon er plassert på mellomsålens innvendige vinkel. Den er utformet for å forhindre at foten ruller for langt innover mens du går. Vi har også oppdatert mellomsålen med FF BLAST™ PLUS-demping. Dette bidrar til å holde skoen lett samtidig som den skaper en mer energisk retur i hvert trinn.
Skoen veier ca. 10 gram mindre enn forrige modell, og gjør dermed dette til den letteste Gel-Kayano-modellen. Konstruert strikket overdel forbedrer pusteevnen. Redesignet utvendig hælteller hjelper til med å holde foten stabil og gir et mer komfortabelt skritt. LITETRUSS™-teknologi forbedrer medial støtte og integritet i mellomfoten. 3D SPACE CONSTRUCTION™-funksjonen forbedrer kompresjonen ved fotstøt. Rearfoot GEL™-teknologi-demping gir god støtdemping. FF BLAST™ PLUS-demping gir lett støtdemping og en responsiv retur. OrthoLite™ X-55 sockliner forbedrer komforten. Refleksdetaljer forbedrer synligheten. AHARPLUS™ hælplugg forbedrer yttersålens holdbarhet. Minst 50 % av skoens hovedmateriale er laget av resirkulerte materialer for å redusere avfall og karbonutslipp. Sockliner er produsert med løsningsfargingsprosessen som reduserer vannforbruket med ca. 33 % og karbonutslipp med ca. 45 % sammenlignet med konvensjonell fargeteknologi. Vekt: 300 gram. Dropp: 10 mm.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.