Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: HP2236 KJ4
-35 %

Adidas Supernova 2 X Parley Joggesko Herre Hvit/Grå

kr 845
kr 1300
adidas Supernova 2 X Parley hjelper deg med å nå dine mål. Responsiv BOOST kombineres med den fjæren...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
adidas Supernova 2 X Parley hjelper deg med å nå dine mål. Responsiv BOOST kombineres med den fjærende følelsen av Bounce-demping for å holde deg komfortabelt nedover veien. Disse skoene har bølgede detaljer på overdelen for å vise din forpliktelse til rene hav. Overdelen på denne skoen er laget med et høyytelsesgarn som inneholder minst 50 % Parley Ocean Plastic – gjenskapt plastavfall, fanget opp på avsidesliggende øyer, strender, kystsamfunn og kystlinjer, og hindrer det i å forurense havet vårt. De andre 50 % av garnet er resirkulert polyester.
Syntetisk overdel. Kombinert BOOST og Bounce mellomsåle. Tekstilfôr. Dropp: 9 mm. TPU-injisert yttersåle. Garn i overdelen inneholder minst 50 % Parley Ocean Plastic og 50 % resirkulert polyester / Minimum 10 % mindre utslipp per par sammenlignet med forrige versjon.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.