Favoritter

Laster inn favoritter

Torshov Trail Run med Torshov Sport Runners og Nike

Velkommen til terrengløpeøkt med Torshov Sport Runners og Nike søndag 16. juni


Torshov Sport Løp, arrangerer i samarbeid med Nike, en terrengløpeøkt søndag 16. juni ved Linderudkollen Sportsstue. Her er det mulig å løpe to forskjellige ruter, og alle er velkomne uansett nivå.


Meld deg på terrengløpeøkten her > 

 

▶︎ Mulighet for å teste terrengskoen Nike Zegama Trail 2 

▶︎ To ulike løyper

▶︎ Medalje ‘Torshov Trail Run’ (100 stk.)

▶︎ Goodiebags (100 stk.)

▶︎ Servering av mat og drikke etter løp

▶︎ Utlodding av 2 par Nike Zegama Trail 2


Test Nike Zegama Trail 2

Vi har et lite utvalg (26 herre og 18 dame) av terrengskomodellen Nike Zegama Trail 2 det vil være mulig å teste. Her er det førstemann til mølla!


Dette er løypene

Det er to ulike løyper/distanser på 6 km (ca. 200 høydemeter) og 11 km (ca. 400 høydemeter) man kan løpe. Vi deler GPX-filene av løypa, og det vil i tillegg være løpsledere man kan følge på de ulike løypene. Man velger helt selv om man ønsker å løpe i sitt eget tempo eller følge løpslederne.


Starttid løype 11-12 km: kl. 11:15. 

Starttid løype 6 km: kl. 11:20. 


Torshov Trail Run 6 km

Se Strava-segment > 


Start ved Flytebrygga på Kapteinsputten rett siden av Linderudkollen Sportsstue. Løypen tar deg inn på stien mot Langevann – her løpes det på teknisk og smal sti langs hele den ene siden av vannet, før løypen går videre mot Kringla. Etter Kringla krysses Solemskogveien, før det løpes inn på stien som går rett ved Jettegryta. Det løpes videre et stykke på sti og traktorvei. Kort og lang løype deles ved Monsetangen. Hvor lang løype svinger til venstre mot Kampen, tar den korte løypen deg mot høyre i noen seige motbakker og videre inn på Gryteveien mot parkeringsplassen på Solemskogen. Her løpes det et lite stykke på grus før man er tilbake på siste strekke av sti mot Linderudkollen og mål. 


Se GPX-fil 6 km > 


Torshov Trail Run 11 km (til tider teknisk terreng)

Se Strava-segment >


Samme start som på kort runde og lik løype fram til Monsetangen. Ved Monsetangen krysses Grytebekken før det løpes inn på sti og noen saftige motbakker venter opp mot Kampen. Løypen går videre forbi Lille Gryta. Etter dette tar løypen deg videre et stykke til du passerer Griseputten, før du løper på sti i nærheten av Store Gryta og videre forbi Stokkåsen. Deretter går løypen mot Solemskogen og et lite parti på grus, før man er tilbake på siste strekke av sti mot mot Linderudkollen og mål. 


Se GPX fil 11 km > 


Medaljer, goodiebags og mat

Vi har er begrenset antall (100 stk.) ‘Torshov Trail Run’-medaljer og Goodiebags som blir delt ut etter løpene. Vi trekker to heldige vinnere av to par Nike Zegama Trail 2. Det blir også servering av kanelboller og drikke etter endt løpeøkt.


Torshov Sport Runners

Meld deg inn Facebook-gruppen Torshov Sport Runners Oslo for mer informasjon om løpeøktene fremover. Løpeøktene ledes av erfarne løpere. Vi løper ulike intervaller hvor du styrer tempoet selv. Øktene passer like fint for nybegynnere som erfarne løperne - og er gratis.


Meld deg på terrengløpeøkten her > 

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.