Favoritter

Laster inn favoritter

Torshov Sport Løp søker Copenhagen Half 2024 Ambassadører

Torshov Sport Løp ser - i samarbeid med Nike - etter fire kvinner som kunne tenke seg å bli Torshov Sports Copenhagen Half 2024 Ambassadør med prosjektet ‘Run With Her’.


Som ambassadør vil du få muligheten til å vise frem reisen din til CPH Half 15. september 2024 gjennom Torshov Sport Løp sine kanaler. Torshov Sport og Nike vil dekke startnummer for CPH Half, samt sponsing av tekstil- og skopakke fra Nike for både treningsperioden frem mot løpet og på selve løpsdagen. 


Du trenger ikke løpe fort for å være ambassadør for oss – målet ditt kan være alt fra å gjennomføre til å sette lynrask pers.


Hva er Nike Run With Her?

I samarbeid med Nike har vi skaffet noen startnummer til København halvmaraton og ønsker å dele disse med våre kunder. I kombinasjon med dette ønsker vi å dele reisen dit ved å spre løpeglede og lage inspirerende innhold som en del av Nike-kampanjen ‘Run With Her’ for å løfte kvinnelige løpere frem.


Hovedansvarsområder

▶︎ Takeover: Ha takeover av Torshov Sports Instagram-konto for å gi en dypere innsikt i reisen din og hvordan du trener frem mot CPH Half. Dette kan inkludere Q&A, bilder og videoer fra øktene dine. Hyppighet avtales.

▶︎ Produktfremvisning: Benytte tildelt tekstil- og skopakke under takeover av Torshov Sport sin Instagram.

▶︎ Copenhagen Half: Vise din reise under CPH Half (selve løpsdagen).


Fordeler

▶︎ Startnummer: Torshov Sport og Nike vil dekke startnummer for Copenhagen Half.

▶︎ Utstyrspakke: Motta et utvalg tekstiler og sko fra Nike, som skal bidra til å forbedre treningsopplevelsen din frem mot løpet.

▶︎ Individuell treningsplan: Vi har ansatte med kompetanse som kan hjelpe deg å sette opp en treningsplan på veien mot målet.


Slik søker du

For å bli vurdert, vennligst send inn følgende til susann@torshovsport.no innen 10. februar:

- En kort introduksjon om deg selv, som fremhever lidenskapen din for løping og tidligere løpsopplevelser, eller ønsker for fremtidig løp/maraton.

- Mål for Copenhagen Half.

- Lenker til dine aktive sosiale mediekanaler der du planlegger å dokumentere treningsreisen din.

- Eventuelle kreative ideer du har for engasjerende innhold.

- Oppgi også din skostørrelse og ønsket størrelse på klær – overdeler og underdeler.


Vi er glade for å legge ut på denne reisen sammen med deg og ser frem til å motta din søknad. Dersom du har spørsmål, ta gjerne kontakt til: susann@torshovsport.no

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.