Torshov Sport
MENU

NYHETER


 • 1 800,-
  Nike

  LunarEpic Flyknit Joggesko Herre

  Nike LunarEpic Flyknit er en joggesko for herre. Dette er den aller første løpeskoen med en høy Flyknit-overdel, som noen kanskje kjenner igjen fra fotballsko. Denne overdelen gir en utrolig behagelig passform, og gjør at skoen nærmest føles som en del av foten. Skoen har svært lav vekt og god stabilitet og støtdemping, takket være den nyutviklede Lunarsålen. Den er tilpasset løpere med et nøytralt steg.
 • 1 800,-
  Nike

  LunarEpic Flyknit Joggesko Dame

  Nike LunarEpic Flyknit er en joggesko for dame. Dette er den aller første løpeskoen med en høy Flyknit-overdel, som noen kanskje kjenner igjen fra fotballsko. Denne overdelen gir en utrolig behagelig passform, og gjør at skoen nærmest føles som en del av foten. Skoen har svært lav vekt og god stabilitet og støtdemping, takket være den nyutviklede Lunarsålen. Den er tilpasset løpere med et nøytralt steg.
 • 1 500,-
  Nike

  Free Rn Motion Flyknit 2 Joggesko Dame

  Nike Free Rn Motion Flyknit 2 for dame er Nikes aller mest fleksible løpesko. Behagelig, slitesterkt Flyknit-materiale sitter som en sokk rundt foten og gir full bevegelsesfrihet. De innovative stroppene over vristen festes med borrelås og sørger for at foten sitter som støpt i den lissefrie skoen. Mellomsålen er laget av et responsivt og støtdempende materiale, som er skåret opp i et mønster som sørger for at sålen beveger seg naturlig med foten - i alle retninger. Dette er til de grader skoen for deg som ønsker å oppleve følelsen av "natural running"!
 • 1 500,-
  Nike

  Free Rn Motion Flyknit 2 Joggesko Herre

  Nike Free Rn Motion Flyknit 2 for herre er Nikes aller mest fleksible løpesko. Behagelig, slitesterkt Flyknit-materiale sitter som en sokk rundt foten og gir full bevegelsesfrihet. De innovative stroppene over vristen festes med borrelås og sørger for at foten sitter som støpt i den lissefrie skoen. Mellomsålen er laget av et responsivt og støtdempende materiale, som er skåret opp i et mønster som sørger for at sålen beveger seg naturlig med foten - i alle retninger. Dette er til de grader skoen for deg som ønsker å oppleve følelsen av "natural running"!
 • Nike Dri-FIT Knit Langermet Løpetrøye Dame
  Nyhet!
  700,-
  Nike

  Nike Dri-FIT Knit Langermet Løpetrøye Dame

  Nike Dri-FIT Knit Langermet Løpetrøye for damer har soner med ventilerende materiale med Dri-FIT teknologi, slik at du holder deg tørr, temperert og komfortabel under løpeturen. En fantastisk trøye til trening!
 • 1 300,-
  Nike

  Free Rn Flyknit 2

  Nike Free Rn Flyknit 2 er en lett og svært fleksibel løpesko for herre, laget for å la foten bevege seg naturlig og gi komfort over distanse. Strikket Flyknit-materiale i overdelen sitter nærmest som en sokk på foten og gir en usedvanlig god komfort. Sålen er laget i et støtdempende materiale, som utvider seg i takt med foten og sammen med en avrundet hæl legger til rette for en naturlig bevegelse.
 • 1 500,-
  Nike

  Air Zoom Odyssey 2 Joggesko Herre

  Nike Air Zoom Odyssey 2 er en løpesko for herre. Skoen er laget for føtter som overpronerer og behøver ekstra støtte. Løpeskoen er laget med tanke på komfort, og oppleves svært myk og komfortabel på foten, både i overdelen og mellomsålen. Air Zoom-demping i både hæl og forfot gir skoen responsiv og støtdemping som varer mil etter mil.
 • 1 300,-
  Nike

  Nike Air Zoom Terra Kiger 4 Joggesko Terreng Dame

  Nike Air Zoom Terra Kiger 4 er en joggesko til bruk i terrenget for dame. Skoen er svært lett og responsiv, samtidig som den beskytter foten mot stein, kvister og røtter. Air Zoom-kompontenter i hæl- og forfot gir ekstra respons og støtdemping. Yttersålen er laget av en myk gummiblanding kalt "Sticky rubber", som gir fantastisk grep i frasparket. Skoen har en fantastisk passform og et lavt dropp - kun 4 mm - som lar foten bevege seg naturlig.
 • 1 300,-
  Nike

  Air Zoom Terra Kiger 4 Joggesko Terreng Herre

  Nike Air Zoom Terra Kiger 4 er en joggesko til bruk i terrenget for herre. Skoen er svært lett og responsiv, samtidig som den beskytter foten mot stein, kvister og røtter. Air Zoom-kompontenter i hæl- og forfot gir ekstra respons og støtdemping. Yttersålen er laget av en myk gummiblanding kalt "Sticky rubber", som gir fantastisk grep i frasparket. Skoen har en fantastisk passform og et lavt dropp - kun 4 mm - som lar foten bevege seg naturlig.
 • 1 100,-
  Nike

  Free Rn 2 Joggesko Herre

  Nike Free Rn 2 joggesko for herre. Denne utgaven av de populære Free Rn løpeskoene har en overdel som er laget i nytt materiale, som gir enda bedre passform, fleksibilitet og lufteegenskaper enn tidligere modeller. Den fleksible mellomsålen gir god støtdemping og følger fotens bevegelser, og legger forholdene til rette for et naturlig steg. Nike Free Rn 2 er Free-modellen med mest støtdemping og en fin introduksjon til å løpe naturlig med Nike Free.
 • 1 100,-
  Nike

  Free Rn 2 Joggesko Dame

  Nike Free Rn 2 joggesko for dame. Denne utgaven av de populære Free Rn løpeskoene har en overdel som er laget i nytt materiale, som gir enda bedre passform, fleksibilitet og lufteegenskaper enn tidligere modeller. Den fleksible mellomsålen gir god støtdemping og følger fotens bevegelser, og legger forholdene til rette for et naturlig steg. Nike Free Rn 2 er Free-modellen med mest støtdemping og en fin introduksjon til å løpe naturlig med Nike Free.
 • 1 400,-
  Adidas

  Supernova ST Joggesko Herre

  Adidas Supernova ST er en stabil mengdetreningssko for herre, laget for deg som overpronerer og behøver ekstra støtte på innsiden av foten. Mellomsålen er laget av adidas' anerkjente boost™-materiale, et skum som gir skoen fantastisk støtdemping og respons mot underlaget. Overdelen er laget i lett, luftig mesh-materiale.
 • 1 400,-
  Adidas

  Supernova ST Joggesko Dame

  Adidas Supernova ST er en stabil mengdetreningssko for dame, laget for deg som overpronerer og behøver ekstra støtte på innsiden av foten. Mellomsålen er laget av adidas' anerkjente boost™-materiale, et skum som gir skoen fantastisk støtdemping og respons mot underlaget. Overdelen er laget i lett, luftig mesh-materiale.
 • 1 900,-
  Asics

  Gel-Nimbus 19 Joggesko Dame

  Asics Gel-Nimbus 19 joggesko for dame er joggeskoen for deg som ønsker mest mulig komfort og støtdemping. Mellomsålen består av synlig GEL-demping i hæl og forfot kombinert med tre forskjellige skummaterialer, som gir skoen uslåelig komfort og respons mot underlaget. Skoen er laget for løpere som har et nøytralt steg og er en ypperlig mengdetreningssko for deg som setter pris på god passform, komfort over lange distanser og en sko med god varighet. Sammenlignet med tidligere varianter av Nimbus anbefaler vi å gå opp en halv størrelse.
 • 1 900,-
  Asics

  Gel-Nimbus 19 Joggesko Herre

  Asics Gel-Nimbus 19 joggesko for herre er joggeskoen for deg som ønsker mest mulig komfort og støtdemping. Mellomsålen består av synlig GEL-demping i hæl og forfot kombinert med tre forskjellige skummaterialer, som gir skoen uslåelig komfort og respons mot underlaget. Skoen er laget for løpere som har et nøytralt steg og er en ypperlig mengdetreningssko for deg som setter pris på god passform, komfort over lange distanser og en sko med god varighet. Sammenlignet med tidligere varianter av Nimbus anbefaler vi å gå opp en halv størrelse
 • 1 800,-
  Adidas

  Ultra Boost ST Joggesko Herre

  adidas Ultra Boost ST Joggesko til menn er en fantastisk løpesko for mengdetrening. Dette er en stabil utgave av Ultra Boost, laget for deg som ønsker mer støtte på innsiden av foten enn man får i de originale Ultra Boost. Ultra Boost er den første skoen mellomsåle av 100% boost™-materiale. Kombinasjonen av dette, en overdel i luftig, strikket materiale og yttersåle av Continental™ gummi som gir supert grep er oppskriften på en svært komfortabel joggesko.
 • 1 800,-
  Adidas

  Ultra Boost Joggesko Herre

  Adidas Ultra Boost Joggesko til herre er en fantastisk løpesko for mengdetrening og den første skoen med mellomsåle av 100% boost™-materiale. Kombinasjonen av dette, en overdel i luftig, strikket materiale og yttersåle av Continental™ gummi som gir supert grep.
 • 1 500,-
  Adidas

  adizero Adios Joggesko Dame

  Adidas adizero Adios Joggesko for dame. Denne skoen er svært populær til konkurranse, raske treningsturer og intervalltrening. En svært lett modell, som likevel byr på komfortabel og varig demping i form av Boost mellomsåle.
 • 1 800,-
  Adidas

  Ultra Boost X Joggesko Dame

  adidas Ultra Boost X for dame er joggeskoen for deg som er på jakt etter den ultimate passform og komfort. Denne modellen kombinerer de beste egenskapene fra de populære modellene Ultra Boost og PureBoost X. Skoens overdel er laget i strikket primeknit-materiale, som klemmer seg mykt og komfortabelt rundt foten og gir ekstra støtte under lengdebuen. Skoens mellomsåle er laget av adidas' velkjente boost-materiale, som gir skoen fantastisk støtdemping og respons.
 • 1 400,-
  Adidas

  Adizero Boston 6 Joggesko Herre

  adizero boston 6 er en fantastisk og populær lettvektssko for herre. For den aktive løper kan den også benyttes til mengdetrening. Skoen har en strålende kombinasjon av komfort, responsiv demping og lav vekt.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.