Torshov Sport
MENU

NYHETER


 • 1 300,-
  Nike

  Nike M NK ZNL STR TGHT

  Nike Zonal Strength løpetights for herre gir ekstra støtte til de viktigste musklene og er laget av et svært luftig stretchmateriale. Materialet har stretch i fire retninger. Dette gir en fantastisk passform og gjør at tightsen beveger seg med kroppen, uansett aktivitet. Linningen er laget i et lettere og luftigere materiale enn tradisjonelle linninger. Dette holder deg avkjølt på en del av kroppen som fort blir varm.
 • 800,-
  Adidas

  Supernova Half-Zip Løpetrøye Dame

  Adidas Supernova Half-Zip løpetrøye for dame er laget et komfortabelt, teknisk Climalite-materiale, som transporterer fuktighet og holder deg tørr og komfortabel.
 • 1 200,-
  Adidas

  Adizero Track Løpejakke Herre

  Adidas Adizero Track løpejakke for herre er laget i teknisk climaproof®-materiale, som både gir god ventilasjon og holder vind og vær ute. Vanntett lomme med plass til små gjenstander.
 • 450,-
  Adidas

  Supernova Kortermet Løpetrøye Herre

  adidas Supernova Løpetrøye for herrer. Designet for å ta deg gjennom, og holde kroppen sval under løpeøkter i varmt vær. Laget i pustende Climalite® stoff som bidrar til å holde svetten borte fra kroppen.
 • 450,-
  Adidas

  Adizero Split Løpeshorts Herre

  Adidas Adizero Split løpeshorts for herre er den perfekte løpeshorts for deg som ønsker det beste innen funksjonalitet og ventilasjon. Laget av teknisk climalite®-materiale, som transporterer fuktighet og holder deg tørr og komfortabel. Vanntett lomme med plass til små gjenstander. Elastisk bånd i livet med snøring gir god passform.
 • 550,-
  Adidas

  Adizero Løpesinglet Herre

  Adidas Adizero løpesinglet for herre er laget av et superlett climalite®-materiale, som transporterer fuktighet raskt og effektivt. Komfortabel passform som gir full bevegelsesfrihet og mesh-materiale i ryggen for ekstra ventilasjon.
 • 400,-
  Adidas

  Supernova Løpesinglet Dame

  Adidas Supernova løpesinglet for dame er laget i teknisk, hurtigtørkende ClimaCool-materiale. Svært komfortabel passform ved hjelp av adidas´ Formotion-teknologi, som gjør at plagget følger kroppens bevegelser i høy aktivitet.
 • 400,-
  Nike

  Breathe Løpesinglet Dame

  Nike Breathe løpesinglet for dame er laget av et superlett, luftig og komfortabelt materiale. Store hull til armene gir full bevegelsesfrihet og maks komfort.
 • 300,-
  Nike

  Dry Oregon Project Løpetrøye Herre

  Nike Dry Oregon Project løpetrøye for herre er laget i et behagelig teknisk, hurtigtørkende Dri-FIT materiale, som holder deg tørr og komfortabel.
 • 900,-
  Nike

  Power Epic Lux Oregon Project Løpetights Dame

  Nike Power Epic Lux Oregon Project løpetights for damer er en utrolig komfortabel tights med en strømlinjeformet passform. Ekstra mye stretch gir en støttende passform og utvidet bevegelsesfrihet.
 • 1 400,-
  Adidas

  Pure Boost DPR Joggesko Herre

  Adidas Pure Boost DPR er en lett joggesko for herre, laget med mykt, responsivt boost™-materiale i mellomsålen. Skoen er laget for å takle urbane forhold, med en bred såle som gir god stabilitet i krappe svinger og rundt gatehjørner. Stretchweb-gummi i yttersålen utvider seg i takt med foten og gir en naturlig stegavvikling. Overdelen er laget i et svært komfortabelt, strikket materliale. Laget for løpere med et nøytralt steg.
 • 950,-
  Nike

  Epic Cool Crop

  Nike Epic Cool Crop løpetights for dame i 7/8-dels lengde. Svært komfortabel og luftig løpetights, med høy, behagelig linning. Tightsen er laget i teknsik Dri-FIT-materiale, som transporterer fuktighet raskt og holder deg avkjølt. I tillegg har plagget perforerte soner med ventilerende materiale, som bidrar til enda bedre nedkjøling på varme dager.
 • 700,-
  Nike

  Dry Knit Langermet Løpetrøye Herre

  Nike Dry Langermet Løpetrøye for herre har soner med ventilerende materiale med Dri-FIT teknologi, slik at du holder deg tørr, temperert og komfortabel under løpeturen. En fantastisk trøye til trening!
 • 900,-
  Nike

  Power Epic Lux Crop Løpetights Dame

  Nike Power Epic Lux Crop løpetights for damer, 7/8-lengde. Laget av stoff med god stretch, som holder deg tørr og komfortabel. Tightsen følger dine bevegelser for ekstra komfort. Tightsen har høyt innhold av spandex, det gir mer stretch og støtte. Vår mest populære løpetights.
 • 900,-
  Nike

  Power Epic Lux Print Løpetights Dame

  Nike Palm Epic Lux Print løpetights med stilig mønster for damer. Laget av stoff med god stretch, som holder deg tørr og komfortabel. Tightsen følger dine bevegelser for ekstra komfort. Tightsen har høyt innhold av spandex, det gir mer stretch og støtte. Vår mest populære løpetights.
 • Vanlig pris 1 800,-

  Special Price 1 750,-

  Nike

  LunarEpic Flyknit Joggesko Herre

  Nike LunarEpic Flyknit er en joggesko for herre. Dette er den aller første løpeskoen med en høy Flyknit-overdel, som noen kanskje kjenner igjen fra fotballsko. Denne overdelen gir en utrolig behagelig passform, og gjør at skoen nærmest føles som en del av foten. Skoen har svært lav vekt og god stabilitet og støtdemping, takket være den nyutviklede Lunarsålen. Den er tilpasset løpere med et nøytralt steg.
 • Vanlig pris 1 800,-

  Special Price 1 750,-

  Nike

  LunarEpic Flyknit Joggesko Dame

  Nike LunarEpic Flyknit er en joggesko for dame. Dette er den aller første løpeskoen med en høy Flyknit-overdel, som noen kanskje kjenner igjen fra fotballsko. Denne overdelen gir en utrolig behagelig passform, og gjør at skoen nærmest føles som en del av foten. Skoen har svært lav vekt og god stabilitet og støtdemping, takket være den nyutviklede Lunarsålen. Den er tilpasset løpere med et nøytralt steg.
 • 1 500,-
  Nike

  Free Rn Motion Flyknit 2 Joggesko Dame

  Nike Free Rn Motion Flyknit 2 for dame er Nikes aller mest fleksible løpesko. Behagelig, slitesterkt Flyknit-materiale sitter som en sokk rundt foten og gir full bevegelsesfrihet. De innovative stroppene over vristen festes med borrelås og sørger for at foten sitter som støpt i den lissefrie skoen. Mellomsålen er laget av et responsivt og støtdempende materiale, som er skåret opp i et mønster som sørger for at sålen beveger seg naturlig med foten - i alle retninger. Dette er til de grader skoen for deg som ønsker å oppleve følelsen av "natural running"!
 • 1 500,-
  Nike

  Free Rn Motion Flyknit 2 Joggesko Herre

  Nike Free Rn Motion Flyknit 2 for herre er Nikes aller mest fleksible løpesko. Behagelig, slitesterkt Flyknit-materiale sitter som en sokk rundt foten og gir full bevegelsesfrihet. De innovative stroppene over vristen festes med borrelås og sørger for at foten sitter som støpt i den lissefrie skoen. Mellomsålen er laget av et responsivt og støtdempende materiale, som er skåret opp i et mønster som sørger for at sålen beveger seg naturlig med foten - i alle retninger. Dette er til de grader skoen for deg som ønsker å oppleve følelsen av "natural running"!
 • 700,-
  Nike

  Nike Dri-FIT Knit Langermet Løpetrøye Dame

  Nike Dri-FIT Knit Langermet Løpetrøye for damer har soner med ventilerende materiale med Dri-FIT teknologi, slik at du holder deg tørr, temperert og komfortabel under løpeturen. En fantastisk trøye til trening!

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.