Torshov Sport Løp
MENU
Fri frakt
Fri frakt
fra 9. desember
Pakkefrist
Pakkefrist
16. desember 2018
Ekspresspakker
Ekspresspakker
21. desember 2018
Bytterett Torshov Sport Julen 2018
Forlenget bytterett
14. januar 2019
Fri frakt
Fri frakt
fra 9/12/18
Pakkefrist
Pakkefrist
16/12/18
Ekspresspakker
Ekspresspakker
21/12/18
Bytterett Torshov Sport Julen 2018
Bytterett
14/1/19/

JULEGAVEFAVORITTER

 • 550,-
  Adidas

  Response Astro Hettegenser Dame

  Fukttransporterende hettegenser med full dekning. Denne hettegenseren for dame er laget for løping, den er laget med lange ermer og lett Climalite-stoff, som trekker fuktighet bort fra huden din mens du blir varmere. Den nesten sømløse konstruksjonen sørger for en glatt passform, som flytter seg enkelt mens du løper. Hetten gir maksimal beskyttelse mot vinden, og tommelhullene gir ekstra dekning.
 • Vanlig pris 900,-

  Special Price 630,-

  Nike

  Zoom Streak Lt 4 Joggesko Unisex

  Nike Zoom Streak Lt 4 er en konkurransesko med lav vekt og drop. En fullengde Cushlon LT mellomsåle og Zoom Air i hælen bidrar til en svært responsiv og lett støtdemping. Egner seg til intervalløkter.
 • Vanlig pris 1 900,-

  Special Price 1 200,-

  Asics

  Gel-Nimbus 20 PLATINUM Joggesko Dame

  Gel-Nimbus 20 PLATINUM joggesko for damer er jubileumsskoen som markerer 20 år med den populære og folkekjære mengdetreningsskoen. Dette er skoen for deg som setter pris på god, slitesterk støtdemping, høy komfort over mange mil og Asics' strålende passform.
 • 1 900,-
  Adidas

  UltraBOOST Parley Joggesko Dame

  Adidas UltraBOOST Parley joggesko til dame er en fantastisk løpesko for mengdetrening og den første skoen med mellomsåle av 100% boost™-materiale. Overdelen er strikket med garn spunnet av plast som er hentet fra kystlinjen. Kombinasjonen av dette og en yttersåle av Continental™ gummi som gir supert grep, gir en utrolig komfortabel løpsopplevelse.
 • 1 300,-
  Adidas

  Adizero Track Løpejakke Herre

  Adidas Adizero løpejakke for herre er laget i vannavvisende, ventilerende materiale for å holde deg tørr på våte regndager. Jakken er lett og laget for å følge bevegelsene dine.
 • 250,-
  Nike

  Performance Beanie Plus Løpelue

  Løpelue fra Nike som holder deg tørr og komfortabel mens du løper.
 • Vanlig pris 300,-

  Special Price 150,-

  Röhnisch

  Long Racer Back AOP Singlet Dame

  Röhnisch Long Racer back AOP singlet for dame er laget av resirkulert polyester som er fuktavvisende. Tanktoppen har en stram passform og en reflekterende Röhnisch-logo foran.
 • 1 300,-
  Nike

  Odyssey React Joggesko Herre

  Nike Odyssey React løpesko for herre gir suveren komfort som varer hele løpeturen. Nike React-dempingen av skummateriale er lett og responsiv, myk og slitesterk. Dette motsetningsfylte forholdet skaper en opplevelse som ikke bare forsterker følelsen av å bevege seg fremover, men gjør også løpingen lett som en lek. Overdelen til Nike Odyssey React er laget av et lett materiale med god pusteevne i stedet for det førsteklasses Flyknit-materialet på Nike Epic React. Skoen er usannsynlig responsiv og gir en utrolig spenstig følelse. I det foten treffer bakken responderer skummet på støtet, og spretter tilbake. Jo mer energi du setter i steget, desto mer energi får du tilbake. Sammenlignet med den omtrent like myke dempingen i Nike Lunarlon, får du 13 % mer energi i retur med React. Etter testing med toppløpere som Galen Rupp føles React-dempingen like god som ny etter rundt 500 kilometer. Siden skummaterialet motstår kompresjon og beholder formen, får du den gode, nye følelsen på hver eneste løpetur. Overdelen er laget av jacquardmateriale med god pusteevne og har mer åpen strikk på forfoten for å slippe ut varme og holde foten avkjølt. Lett skummateriale i kragen gir en myk og behagelig følelse rundt ankelen. En tøyelig hylse inni skoen omslutter foten fra ankelen til mellomfoten og gir en tettsittende passform og en komfortabel, sokkelignende følelse.
 • Vanlig pris 530,-

  Special Price 300,-

  Nike

  Pro Hyperwarm Tights Dame Blå

  Nike Pro Hyperwarm er en varm tights til dame i blå farge. Det tekniske materialet er laget for å holde deg både tørr og varm under trening i kjølige forhold. Super til bruk utendørs i vinterhalvåret.
 • 1 000,-
  Nike

  Air Zoom Elite 10 Joggesko

  Nike Air Zoom Elite 10 joggesko med en tynn overdel i mesh og en Zoom Air enhet i forfot. Ultimat innen lettvektig respons for en smidig løpetur, uansett hvor krevende treningen din er.
 • 1 599,-
  Miiego

  BOOM Trådløse Hodetelefoner Bluetooth Rosegold

  Miiego BOOM trådløse hodetelefoner er Miiegos første overhead modell med øreputer som enkelt kan byttes og gjør at du kan bruke de både til trening og fritid. De kommer med to forskjellige øreputer. Lærputer og sportsputer som forhindrer at svetten suges til seg og som kan vaskes etter bruk. Hodetelefonene er myke, behagelige og sitter godt under trening.
 • 750,-
  Helly Hansen

  Lifa Merino Langermet Ulltrøye Dame

  HH LIFA® MERINO for damer er Helly Hansens varmeste undertøy, perfekt til alle slags aktiviteter i kaldt vær. Unikt 2-i-1 undertøy med 100 % merinoull kombinert med Lifa® Stay Warm-teknologi i en tolagskonstruksjon. HH Lifa® MERINO har alle fordelene ved merinoull og de unike egenskapene til tekniske Lifa®-fibre.
 • 1 200,-
  Adidas

  Ultra Hoodie Dame

  Denne genseren med hette holder deg varm og tørr når temperaturen synker. Den er laget av pustende, isolert materiale som holder på varmen og trekker bort fuktigheten. Den normale passformen sitter godt rundt kroppen, og formede albuer gir naturlige og ubegrensede bevegelser.
 • 1 300,-
  Nike

  Epic Lux Athena Løpetight Dame

  Nike Epic Lux Athena løpetights til dame gir pustende tildekking du kan bruke på løpeturen din og i hverdagen. Den har et nettingdesign som blir mer gjennomsiktig nærmere ankelen. Den er laget av materiale med åpne hull som gir suveren pusteevne og har en innebygd shorts så du føler deg tildekket.
 • 1 200,-
  Nike

  Air Zoom Pegasus 35 Joggesko Dame

  Nike Air Zoom Pegasus 35 joggesko for dame er en sko designet for løpere på alle nivåer. Skoen er laget med en overdel av pustende mesh og utovervendt krage for god akilles-komfort. Den allsidige skoen har Zoom Air-elementer i hele sålen kombinert med mykt skummateriale, spesialdesignet for kvinnelige løpere, det gir en fantastisk balanse mellom responsivitet og komfort. Det er ikke uten grunn at det er Nikes' bestselgende skomodell!
 • 1 900,-
  Adidas

  UltraBOOST Parley Joggesko Herre

  Adidas UltraBOOST Parley joggesko til herre er en fantastisk løpesko for mengdetrening og den første skoen med mellomsåle av 100% boost™-materiale. Overdelen er strikket med garn spunnet av plast som er hentet fra kystlinjen. Kombinasjonen av dette og en yttersåle av Continental™ gummi som gir supert grep, gir en utrolig komfortabel løpsopplevelse.
 • 699,-
  CellularLine

  Grasshopper Pro Bluethooth 2 i 1-kit Trådløse Ørepropper med lader

  Grasshopper Pro BT er designet for å sikre maksimal effekt, komfort og stabilitet i bruk, takket være justerbare ørebøyler og bekvemmeligheten av lydkontrollen med IPx4-sertifisering som beskytter mot vannsprut og svette. Øreproppene er stabile med Bluetooth som gjør at du kan trene uten ledninger i veien. Ladeesken har en kapasitet på 1800 mAh, og kan lade ørepluggene opptil 16 ganger. Ladeesken er kompakt, og det er en innebygd Micro USB-kabel som lader ørepluggene.
 • 1 200,-
  Nike

  Air Zoom Pegasus 35 Joggesko Herre

  Nike Air Zoom Pegasus 35 joggesko for herre er en sko designet for løpere på alle nivåer. Skoen er laget med en overdel av pustende mesh og utovervendt krage for god akilles-komfort. Den allsidige skoen har Zoom Air-elementer i hele sålen som gir en fantastisk balanse mellom responsivitet og komfort. Det er ikke uten grunn at det er Nikes' bestselgende skomodell!
 • Vanlig pris 450,-

  Special Price 350,-

  Nike

  Breathe Tailwind Langermet Løpetrøye Herre

  Nike Breathe Tailwind langermet løpetrøye for herre er en svært komfortabel treningstrøye, laget i teknisk, luftig og mykt materiale.
 • Vanlig pris 1 500,-

  Special Price 1 050,-

  Nike

  Aeroloft Løpevest Dame

  Nike Aeroloft løpevest for dame holder overkroppen varm og beskytter mot været. Fylt med lett og varmt gåsedun. Denne vesten er fantastisk å bruke til løping i vinterhalvåret!
 • 211A PLUM

  DAME

  650,-
  Devold

  Running Løpetrøye Dame

  Devold® Running er det ultimate treningstøyet uavhengig av intensitet. Dette er hurtigtørkende, superlette og pustende produkter laget av merinoull i kombinasjon med Tencel. Tencel virker kjølende på kroppen og både absorberer og transporterer fuktighet raskt. Materialet er i tillegg slitesterkt, lett og elastisk. Med fukttransporterende ribb-materiale og strategisk plasserte mesh-paneler tilbyr produktene optimal komfort og gode puste-egenskaper fra start til slutt. Ergonomisk design og sømmer plassert med minimum friksjon gir svært god bevegelsesfrihet og komfort. Med myk overflate og ullens naturlige lukthemmende egenskaper er dette det perfekte valget for både aktive utøvere og hverdagsmosjonister.
 • 650,-
  Helly Hansen

  Lifa Merino Langermet Ulltrøye Herre

  HH LIFA® MERINO er Helly Hansens varmeste undertøy, perfekt til alle slags aktiviteter i kaldt vær. Unikt 2-i-1 undertøy med 100 % merinoull kombinert med Lifa® Stay Warm-teknologi i en tolagskonstruksjon. HH Lifa® MERINO har alle fordelene ved merinoull i tillegg til de unike egenskapene til tekniske Lifa®-fibre.
 • 1 300,-
  Nike

  Odyssey React Joggesko Dame

  Nike Oddysey React løpesko for dame gir suveren komfort som varer hele løpeturen. Nike React-dempingen av skummateriale er lett og responsiv, myk og slitesterk. Dette motsetningsfylte forholdet skaper en opplevelse som ikke bare forsterker følelsen av å bevege seg fremover, men gjør også løpingen lett som en lek. Overdelen til Nike Odyssey React er laget av et lett materiale med god pusteevne i stedet for det førsteklasses Flyknit-materialet på Nike Epic React. Skoen er usannsynlig responsiv og gir en utrolig spenstig følelse. I det foten treffer bakken responderer skummet på støtet, og spretter tilbake. Jo mer energi du setter i steget, desto mer energi får du tilbake. Sammenlignet med den omtrent like myke dempingen i Nike Lunarlon, får du 13 % mer energi i retur med React. Etter testing med toppløpere som Galen Rupp føles React-dempingen like god som ny etter rundt 500 kilometer. Siden skummaterialet motstår kompresjon og beholder formen, får du den gode, nye følelsen på hver eneste løpetur. Overdelen er laget av jacquardmateriale med god pusteevne og har mer åpen strikk på forfoten for å slippe ut varme og holde foten avkjølt. Lett skummateriale i kragen gir en myk og behagelig følelse rundt ankelen. En tøyelig hylse inni skoen omslutter foten fra ankelen til mellomfoten og gir en tettsittende passform og en komfortabel, sokkelignende følelse.
 • 400,-
  Röhnisch

  Combat Løpesinglet Dame

  Röhnisch Combat løpesinglet er en lett, luftig singlet med kult design for økt ventilasjon og komfort. Den sitter løst på kroppen og har et snitt bak som du kan velge å knyte sammen eller bare ha den åpen som den er.
 • 1 900,-
  Adidas

  UltraBOOST Uncaged Parley Joggesko Herre

  adidas UltraBOOST Uncaged joggesko for herre er skoen for deg som søker komfort! Primeknit-overdelen omslutter foten som en sokk og gir en svært behagelig og dynamisk passform, den er strikket med garn spunnet av plast som er hentet fra kystlinjen. BOOST-matereialet i mellomsålen gir uslåelig, responsiv støtdemping.
 • 450,-
  Adidas

  Franchise Supernova Kortermet Løpetrøye Dame

  adidas Franchise Supernova kortermet løpetrøye til dame er laget av Climacool-materiale som er lett og hurtigtørkende for å holde deg tørr og kjølig under harde økter. Løpetrøyen er teknisk og komfortabel med god passform og bevegelsesfrihet.
 • Vanlig pris 1 800,-

  Special Price 1 260,-

  Icebug

  Oribi 2 BUGrip GTX Joggesko med ispigger Herre

  IceBug Oribi 2 BUGrip GTX Joggesko med ispigger for herre er en svært lett joggesko, faktisk den letteste av sitt slag, med vannavvisende Gore-Tex og ispigger. Skoen er utsyrt med dynamiske pigger, som gir godt grep i både urbant miljø og i skogen.
 • 1 850,-
  Nike

  Zoom Pegasus 35 Turbo Herre

  Nike Zoom Pegasus Turbo er Pegasusen du kjenner og elsker, med store oppgraderinger for fart. Den fjærlette overdelen ser like rask ut som den føles, mens revolusjonerende Nike ZoomX-skum som var designet for Nike-eliteløpere under Breaking 2-forsøket gir rekordknusende fart og følsomhet til dine daglige treningsturer. Dette skoen for deg som ønsker ultimat respons, sikker passform og lett komfort!
 • 1 700,-
  New Balance

  Fresh Foam 1080 v8 Joggesko Herre

  New Balance Fresh Foam 1080 v8 løpeskoen laget for deg som søker en svært komfortabel mengdetreningssko. Den oppdaterte v8-varianten av løpeskoene er det brukt datateknologi for å gi deg den beste underfotsstøtten. Skoen har også fått flexsport på yttersålen for bedre stegavvikling og Bootie-passform som gir en ekstra tettsittende, nesten sokkelignende følelse. Mellomsålen bestående av en solid Fresh Foam-såle gir utrolig god demping. Skoen er i tillegg svært stabil, noe som gjør at skoen tåler de virkelig lange distansene, såvel som raskere løpeturer.
 • 1 599,-
  Miiego

  BOOM Trådløse Hodetelefoner Bluetooth Black

  Miiego BOOM trådløse hodetelefoner er Miiegos første overhead modell med øreputer som enkelt kan byttes og gjør at du kan bruke de både til trening og fritid. De kommer med to forskjellige øreputer. Lærputer og sportsputer som forhindrer at svetten suges til seg og som kan vaskes etter bruk. Hodetelefonene er myke, behagelige og sitter godt under trening.
 • 550,-
  Adidas

  Supernova Langermet Løpetrøye Dame

  Adidas Supernova langermet løpetrøye for dame er en lett, behagelig løpetrøye med Climalite-teknologi for å holde deg tørr og komfortabel under tøffere og varmere økter.
 • Vanlig pris 1 450,-

  Special Price 1 150,-

  Adidas

  Adizero Boston Joggesko Herre

  Adidas Adizero Boston 6 er en fantastisk og populær lettvektssko for herre. For den aktive løper kan den også benyttes til mengdetrening. Skoen har en strålende kombinasjon av komfort, responsiv demping og lav vekt.
 • 1 700,-
  New Balance

  Fresh Foam 1080 v8 Joggesko Dame

  New Balance Fresh Foam 1080 v8 løpeskoen laget for deg som søker en svært komfortabel mengdetreningssko. Den oppdaterte v8-varianten av løpeskoene er det brukt datateknologi for å gi deg den beste underfotsstøtten. Skoen har også fått flexsport på yttersålen for bedre stegavvikling og Bootie-passform som gir en ekstra tettsittende, nesten sokkelignende følelse. Mellomsålen bestående av en solid Fresh Foam-såle gir utrolig god demping. Skoen er i tillegg svært stabil, noe som gjør at skoen tåler de virkelig lange distansene, såvel som raskere løpeturer.
 • 1 100,-
  Adidas

  PHX Løpejakke Dame

  En jakke for deg som ønsker noe som er vannavstøtende og samtidig lett å løpe i. Den sitter tett på kroppen som gjør bevegelsene behagelige.
 • 700,-
  Röhnisch

  Combat Løpetights Dame

  Röhnisch Combat løpetights sitter som et skudd hele treningsøkten. I denne kule tightsen trenger du ikke bekymre deg for gjennomsiktige partier, og designet gjør den til en soleklar favoritt fra høstens Röhnisch-kolleksjon. Tightsen fungerer like bra til løping som til styrke, eller en sporty hverdag!
 • 800,-
  Röhnisch

  Hettekjole Dame

  Drømmekjolen for deg som liker en sporty, komfortabel look. Denne grå, behagelige kjolen med hette er fin til og fra trening, til å slappe av i etter trening eller i en sporty hverdag. Den har knyting i livet som gjør at den får en fin passform.
 • 550,-
  Nike

  Element Half-Zip Løpetrøye Dame

  Nike Element Half-Zip løpetrøye for dame er laget i teknisk, hurtigtørkende Dri-FIT materiale. Dette er et svært komfortabelt plagg, som både passer til oppvarming og som det ytterste laget på kjøligere dag
 • 600,-
  Röhnisch

  Shiny Løpetights Dame

  Favoritt-tightsen SHINY fra Röhnisch er laget i et shiny-materiale som skinner og gir deg den selvtilliten du trenger på trening. Samtidig føles komfortabel, myk og har en fin passform.
 • 499,-
  CellularLine

  Grasshopper Pro Bluethooth Trådløse Ørepropper Svart

  Grasshopper Pro BT er designet for å sikre maksimal effekt, komfort og stabilitet i bruk, takket være justerbare ørebøyler og bekvemmeligheten av lydkontrollen med IPx4-sertifisering som beskytter mot vannsprut og svette. Øreproppene er stabile med Bluetooth som gjør at du kan trene uten ledninger i veien.
 • Fra:

  Vanlig pris 1 800,-

  Special Price 900,-

  Adidas

  UltraBoost Joggesko Dame

  Adidas Ultra Boost Joggesko til dame er en fantastisk løpesko for mengdetrening og den første skoen med mellomsåle av 100% boost™-materiale. Kombinasjonen av dette, en overdel i luftig, strikket materiale og yttersåle av Continental™ gummi som gir supert grep, gir en utrolig komfortabel løpsopplevelse.
 • 1 000,-
  Adidas

  Supernova Confident Three Season Løpejakke Herre

  Adidas Supernova Confident Three Season løpejakke for herre er laget for å takle flere typer forhold. Jakken er laget av et pustende, hurtigtørkende materiale med Climacool-ventilering og 360 graders refleks. Perfekt i norske forhold hvor været endres fort.
 • 550,-
  Nike

  Dry Element Half-Zip Løpetrøye Dame

  Nike Dry Element Half-Zip løpetrøye for dame er laget i teknisk, hurtigtørkende Dri-FIT materiale. Dette er et svært komfortabelt plagg, som både passer til oppvarming og som det ytterste laget på kjøligere dager.
 • Vanlig pris 550,-

  Special Price 250,-

  Nike

  Tech Løpetights Herre

  Nike Tech Løpetights for menn er laget av svetteavstøtende materiale. Flate og ergonomiske sømmer gir en komfortabel passform som beveger seg med deg.
 • Fra:

  Vanlig pris 300,-

  Special Price 150,-

  Nike

  Modern Embossed Tempo Løpeshorts Dame

  Nike Modern Embossed Tempo Løpeshorts for damer er laget for alle distanser. Shortsen holder deg tørr og komfortabel, og ventilerer meget bra.
 • Vanlig pris 1 800,-

  Special Price 1 260,-

  Icebug

  Oribi 2 BUGrip GTX Joggesko med ispigg Dame

  IceBug Oribi 2 BUGrip GTX Joggesko med ispigger for dame er en svært lett joggesko, faktisk den letteste av sitt slag, med vannavvisende Gore-Tex og ispigger. Skoen er utsyrt med dynamiske pigger, som gir godt grep i både urbant miljø og i skogen.
 • 1 300,-
  Nike

  Odyssey React Joggesko Herre

  Nike Odyssey React løpesko for herre gir suveren komfort som varer hele løpeturen. Nike React-dempingen av skummateriale er lett og responsiv, myk og slitesterk. Dette motsetningsfylte forholdet skaper en opplevelse som ikke bare forsterker følelsen av å bevege seg fremover, men gjør også løpingen lett som en lek. Overdelen til Nike Odyssey React er laget av et lett materiale med god pusteevne i stedet for det førsteklasses Flyknit-materialet på Nike Epic React. Skoen er usannsynlig responsiv og gir en utrolig spenstig følelse. I det foten treffer bakken responderer skummet på støtet, og spretter tilbake. Jo mer energi du setter i steget, desto mer energi får du tilbake. Sammenlignet med den omtrent like myke dempingen i Nike Lunarlon, får du 13 % mer energi i retur med React. Etter testing med toppløpere som Galen Rupp føles React-dempingen like god som ny etter rundt 500 kilometer. Siden skummaterialet motstår kompresjon og beholder formen, får du den gode, nye følelsen på hver eneste løpetur. Overdelen er laget av jacquardmateriale med god pusteevne og har mer åpen strikk på forfoten for å slippe ut varme og holde foten avkjølt. Lett skummateriale i kragen gir en myk og behagelig følelse rundt ankelen. En tøyelig hylse inni skoen omslutter foten fra ankelen til mellomfoten og gir en tettsittende passform og en komfortabel, sokkelignende følelse.
 • 950,-
  Nike

  Zoom Streak Lt 4 Joggesko Unisex

  Nike Zoom Streak Lt 4 er en konkurransesko med lav vekt og drop. En fullengde Cushlon LT mellomsåle og Zoom Air i hælen bidrar til en svært responsiv og lett støtdemping. Egner seg til intervalløkter.
 • 120,-
  Adidas

  Per Logo Gymbag

  Adidas Per Logo Gymbag har plass til alt det nødvendige for en løpeøkt. Bagen har et romslig rom med trekksnøring som gjør den enkel å åpne og lukke.

HOLD DEG OPPDATERT


VI HJELPER DEG MED SKO


NOEN AV VÅRE TRENINGSMERKER

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.