Torshov Sport Løp
MENU

HØSTENS NYHETER FRA NIKE

 • 451 Obsidian
  Nyhet!
  650,-
  Nike

  Power Speed Løpetights 7/8 Dame

  Nike Speed løpetights for dame er en komfortabel løpetights i blankt og glatt materiale. God passform og en fin kompinasjon av stretch og støtte. 7/8-dels lengde.
 • 604 RED CRUSH/MOON PARTICLE-BURGUN
  Nyhet!
  1 200,-
  Nike

  Air Zoom Pegasus 35 Joggesko Dame

  Nike Air Zoom Pegasus 35 joggesko for dame er en sko designet for løpere på alle nivåer. Skoen er laget med en overdel av pustende mesh og utovervendt krage for god akilles-komfort. Den allsidige skoen har Zoom Air-elementer i hele sålen kombinert med mykt skummateriale, spesialdesignet for kvinnelige løpere, det gir en fantastisk balanse mellom responsivitet og komfort. Det er ikke uten grunn at det er Nikes' bestselgende skomodell!
 • Zoom Pegasus 35 Turbo Dame
  Nyhet!
  1 850,-
  Nike

  Zoom Pegasus 35 Turbo Dame

  Nike Zoom Pegasus Turbo er Pegasusen du kjenner og elsker, med store oppgraderinger for fart. Den fjærlette overdelen ser like rask ut som den føles, mens revolusjonerende Nike ZoomX-skum som var designet for Nike-eliteløpere under Breaking 2-forsøket gir rekordknusende fart og følsomhet til dine daglige treningsturer. Dette skoen for deg som ønsker ultimat respons, sikker passform og lett komfort!
 • 010 Black
  Nyhet!
  550,-
  Nike

  Element Crew Langermet Løpetrøye Herre

  Nike Element Crew langermet løpetrøye for herre er laget av et lett, luftig og mykt materiale. Løpetrøyen er designet for å varme lett i kaldere temperaturerer, samt holde deg kjøling ved harde treningsøkter.
 • 500 PLUM DUST/BLACK-PINK BLAST-AMA
  Nyhet!
  1 550,-
  Nike

  Epic React Flyknit Joggesko Dame

  Nike Epic React Flyknit Joggesko for dame er den aller første modellen med Nike's nyutviklede "React" mellomsåle. Dette er en mellomsåle som tar løpesko til et helt nytt nivå, både hva angår vekt, støtdemping, slitestyrke og "energy return".
 • 101 WHITE/VOLT-GUNSMOKE-ATMOSPHERE
  Nyhet!
  1 200,-
  Nike

  Air Zoom Pegasus 35 Joggesko Dame

  Nike Air Zoom Pegasus 35 joggesko for dame er en sko designet for løpere på alle nivåer. Skoen er laget med en overdel av pustende mesh og utovervendt krage for god akilles-komfort. Den allsidige skoen har Zoom Air-elementer i hele sålen kombinert med mykt skummateriale, spesialdesignet for kvinnelige løpere, det gir en fantastisk balanse mellom responsivitet og komfort. Det er ikke uten grunn at det er Nikes' bestselgende skomodell!
 • 450,-
  Nike

  Eclipse 2in1 Løpeshorts Dame

  Nike Eclipse 2-i-1 løpeshorts for dame er ideell for den urbane løperen, og den har et fleksibelt materiale for optimal bevegelighet og en rekke lommer for sikker oppbevaring av de viktigste eiendelene dine.
 • 010 BLACK/BLACK-BLACK
  Nyhet!
  1 300,-
  Nike

  Odyssey React Joggesko Dame

  Nike Oddysey React løpesko for dame gir suveren komfort som varer hele løpeturen. Nike React-dempingen av skummateriale er lett og responsiv, myk og slitesterk. Dette motsetningsfylte forholdet skaper en opplevelse som ikke bare forsterker følelsen av å bevege seg fremover, men gjør også løpingen lett som en lek. Overdelen til Nike Odyssey React er laget av et lett materiale med god pusteevne i stedet for det førsteklasses Flyknit-materialet på Nike Epic React. Skoen er usannsynlig responsiv og gir en utrolig spenstig følelse. I det foten treffer bakken responderer skummet på støtet, og spretter tilbake. Jo mer energi du setter i steget, desto mer energi får du tilbake. Sammenlignet med den omtrent like myke dempingen i Nike Lunarlon, får du 13 % mer energi i retur med React. Etter testing med toppløpere som Galen Rupp føles React-dempingen like god som ny etter rundt 500 kilometer. Siden skummaterialet motstår kompresjon og beholder formen, får du den gode, nye følelsen på hver eneste løpetur. Overdelen er laget av jacquardmateriale med god pusteevne og har mer åpen strikk på forfoten for å slippe ut varme og holde foten avkjølt. Lett skummateriale i kragen gir en myk og behagelig følelse rundt ankelen. En tøyelig hylse inni skoen omslutter foten fra ankelen til mellomfoten og gir en tettsittende passform og en komfortabel, sokkelignende følelse.
 • 1 300,-
  Nike

  Oddysey React Joggesko Herre

  Nike Oddysey React løpesko for herre gir suveren komfort som varer hele løpeturen. Nike React-dempingen av skummateriale er lett og responsiv, myk og slitesterk. Dette motsetningsfylte forholdet skaper en opplevelse som ikke bare forsterker følelsen av å bevege seg fremover, men gjør også løpingen lett som en lek. Overdelen til Nike Odyssey React er laget av et lett materiale med god pusteevne i stedet for det førsteklasses Flyknit-materialet på Nike Epic React. Skoen er usannsynlig responsiv og gir en utrolig spenstig følelse. I det foten treffer bakken responderer skummet på støtet, og spretter tilbake. Jo mer energi du setter i steget, desto mer energi får du tilbake. Sammenlignet med den omtrent like myke dempingen i Nike Lunarlon, får du 13 % mer energi i retur med React. Etter testing med toppløpere som Galen Rupp føles React-dempingen like god som ny etter rundt 500 kilometer. Siden skummaterialet motstår kompresjon og beholder formen, får du den gode, nye følelsen på hver eneste løpetur. Overdelen er laget av jacquardmateriale med god pusteevne og har mer åpen strikk på forfoten for å slippe ut varme og holde foten avkjølt. Lett skummateriale i kragen gir en myk og behagelig følelse rundt ankelen. En tøyelig hylse inni skoen omslutter foten fra ankelen til mellomfoten og gir en tettsittende passform og en komfortabel, sokkelignende følelse.
 • 010 Black/Black/Black
  Nyhet!
  550,-
  Nike

  Legend Treningsveske

  Nike Legend treningsveske tilbyr rikelig med oppbevaringsplass i et romslig hovedrom, og har stropper under slik at du enkelt kan få med deg yogamatten din.
 • 100 White/Wolf Grey/Black
  Nyhet!
  140,-
  Nike

  Elite Lightweight No-Show

  Nike Elite lightweight No-Show løpesokker bruker netting og et svettetransporterende materiale som holder deg avkjølt, tørr og komfortabel under løpeturen.
 • 259 SMOKEY MAUVE
  Nyhet!
  1 300,-
  Nike

  Epic Lux Athena Løpetight Dame

  Nike Epic Lux Athena løpetights til dame gir pustende tildekking du kan bruke på løpeturen din og i hverdagen. Den har et nettingdesign som blir mer gjennomsiktig nærmere ankelen. Den er laget av materiale med åpne hull som gir suveren pusteevne og har en innebygd shorts så du føler deg tildekket.
 • 906 MULTI-COLOR
  Nyhet!
  120,-
  Nike

  Multiplier Ankelsokker (2 par)

  Nike Multiplier ankelsokker til løping (2 par) er laget av et svettetransporterende materiale og har et støttebånd i fotbuen, noe som gir en tett passform ideell for mange typer trening.
 • 914 MULTI-COLOR
  Nyhet!
  120,-
  Nike

  Multiplier Ankelsokker (2 par)

  Nike Multiplier No-Show løpesokker (2 par) passer perfekt til en lang rekke idrettsgrener. Nettingmaterialet frakter bort svette og gir middels demping under treningsøkten.
 • 010 Black/White
  Nyhet!
  300,-
  Nike

  Classic Swoosh Sports-BH

  Nike Classic Swoosh sports-BH med middels støtte for dame har kompresjonspassform som holder brystene på plass og minimerer spretting når du holder på med trening med moderate støtbevegelser. Den har V-ryggstropper som gir middels støtte og full bevegelsesfrihet under treningen.
 • 100 WHITE/PURE PLATINUM/PURE PLATI
  Nyhet!
  450,-
  Nike

  Impact Sports-BH

  Nike impact sports-BH er en sports-BH for høy intensitet med en komprimerende og pustende passform for best mulig komfort under harde løpeøkter. Den smale, T-formede ryggen gir deg full bevegelsesfrihet.
 • 646 STORM PINK/SMOKEY MAUVE
  Nyhet!
  650,-
  Nike

  Medalist Kortermet Løpetrøye Dame

  Nike Medalist kortermet løpeoverdel til dame gir en ultralett, hurtigtørkende opplevelse for å holde deg komfortabel fra start til slutt. Løpeoverdelens graderte design viser frem det formede svettetransporterende materialet, mens den myke følelsen gjør den perfekt for alt fra løpeturer til fridager.
 • 010 Black
  Nyhet!
  500,-
  Nike

  Element Langermet Løpetrøye Dame

  Nike Element langermet løpetrøye for dame har et svettetransporterende stoff som holder deg tørr og komfortabel på løpeturen.
 • 100 White/Black
  Nyhet!
  350,-
  Nike

  Miler Kortermet Løpetrøye Dame

  Nike Miler Short-sleeve kortermet løpetrøye for dame er laget av et svettetransporterende materiale som er lett og pustende for å holde deg avkjølt, tørr og komfortabel. Super til bruk inne på mølla eller ute i sola på fine dager.
 • 010 Black
  Nyhet!
  1 000,-
  Nike

  Shield Løpejakke Herre

  Nike Shield er en lettvekts løpejakke for herre med flere ventilasjoner som hjelper deg å holde en optimal temperatur.

HOLD DEG OPPDATERT


NYHET: ADIDAS PARLEY – RUN FOR THE OCEANS

 • 700,-
  Adidas

  Ultra Parley Løpesinglet Dame

  Adidas Ultra Parlet løpesinglet for dame er en del av adidas' bærekraftige Parley-kolleksjon, en serie produkter som er laget av resirkulert havplast. Dette er en svært komfortabel løpesinglet med god passform og tekniske egenskaper.
 • 1 900,-
  Adidas

  UltraBOOST Uncaged Parley Joggesko Herre

  adidas UltraBOOST Uncaged joggesko for herre er skoen for deg som søker komfort! Primeknit-overdelen omslutter foten som en sokk og gir en svært behagelig og dynamisk passform, den er strikket med garn spunnet av plast som er hentet fra kystlinjen. BOOST-matereialet i mellomsålen gir uslåelig, responsiv støtdemping.
 • 1 900,-
  Adidas

  UltraBOOST Parley Joggesko Herre

  Adidas UltraBOOST Parley joggesko til herre er en fantastisk løpesko for mengdetrening og den første skoen med mellomsåle av 100% boost™-materiale. Overdelen er strikket med garn spunnet av plast som er hentet fra kystlinjen. Kombinasjonen av dette og en yttersåle av Continental™ gummi som gir supert grep, gir en utrolig komfortabel løpsopplevelse.
 • 1 900,-
  Adidas

  UltraBOOST Parley Joggesko Dame

  Adidas UltraBOOST Parley joggesko til dame er en fantastisk løpesko for mengdetrening og den første skoen med mellomsåle av 100% boost™-materiale. Overdelen er strikket med garn spunnet av plast som er hentet fra kystlinjen. Kombinasjonen av dette og en yttersåle av Continental™ gummi som gir supert grep, gir en utrolig komfortabel løpsopplevelse.
 • 700,-
  Adidas

  ULTRA Parley Løpetrøye Herre

  Adidas ULTRA Parley løpetrøye for herre er en del av adidas' bærekraftige Parley-kolleksjon, en serie produkter som er laget av resirkulert havplast. Dette er en svært komfortabel løpetrøye med sømløs konstruksjon for mest mulig komfort mot huden.
 • 700,-
  Adidas

  Ultra Parley Primeknit Løpesinglet Dame

  Adidas Ultra Parley Primeknit løpesinglet for dame er en del av adidas' bærekraftige Parley-kolleksjon, en serie produkter som er laget av resirkulert havplast. Dette er en svært komfortabel løpesinglet med god passform og tekniske egenskaper.

VÅRE ANMELDELSER

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.