Favoritter

Laster inn favoritter

LiiteGuard GLU-TECH Tights – Vær klar fra start til slutt

Bli bedre kjent med den innovative tightsen fra Liiteguard her.

LiiteGuard er mest kjent for sine fotballstrømper og leggskinn, men nå har danskene introdusert et nytt produkt i familien; LiiteGuard GLU-TECH Tights.

Hva er spesielt med LiiteGuard GLU-TECH Tights?

Studier har vist at de fleste idrettsskader oppstår i løpet av de første eller siste 15 minuttene av en trening eller kamp. Og skadene i starten skjer ofte på grunn av manglende oppvarming. LiiteGuard har derfor konstruert materialet rundt lårene på sin nye innovative tights for å gi raskere varme til musklene dine. Dette er helt avgjørende hvis du vil være maksimalt med fra start.

Med den nye og innovative GLU-TECH-teknologien innarbeidet, er denne tightsen skapt for spillerne som krever mer av utstyret sitt. Tightsen er bygget rundt en tredelt konstruksjon, noe som gjør den optimal for hyppige eksplosive akselerasjoner og retningsendringer. Materialet rundt lårene er konstruert i et tykt og lett komprimerbart materiale som varmer. I tillegg tar komprimeringen sikte på å øke blodstrømmen, redusere vibrasjoner og små skader i muskelvevet, slik at musklene kan prestere optimalt gjennom en hel kamp og trening.

Kjøp LiiteGuard GLU-TECH Tights her >

Å ha maksimal kraft i endringene i retninger krever mye mobilitet, og derfor har Liiteguard gjort sitt ytterste for å skape optimal mobilitet og bevegelse. Resultatet er at Liiteguard har fått designet lysken i et tynt og fleksibelt materiale som også er svært pustende. På grunn av sin delikate og fleksible konstruksjon er materialet delvis gjennomsiktig og dermed ikke såkalt squat proof. Det vil si at tightsen er beregnet for bruk under shorts eller bukse, og spesielt til idretter som fotball, håndball, volleyball og andre idretter med lignende bevegelser.

Kjøp LiiteGuard GLU-TECH Tights her >

Innovativ hofteteknologi

Tightsen er dessuten utviklet med LiiteGuards verdenspatenterte hofteteknologi. Teknologien består av en tykk og bred strikk på baksiden, som gir et konstant trykk på setemusklene for å lette musklene rundt hoftene og dermed bidra til bedre stabilitet og komfort.

Kjøp LiiteGuard GLU-TECH Tights her >

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.