Favoritter

Laster inn favoritter

Ledig stilling: Butikkmedarbeider, Deltid

Torshov Sport Løp


Publisert: 15. april 2024


Vil du jobbe hos en av landets ledende løpespesialister? Send oss din søknad i dag!


Torshov Sport har vært drevet i over 80 år, og regnes i dag som en av landets ledende løpespesialister. Torshov Sport Løp har som mål å tilby aktive løpere og mosjonister, markedets beste service og et unikt vareutvalg med de siste nyhetene fra kjente leverandører. Nå jakter vi forsterkninger til vår løpeavdeling på Torshov.


Ledig stilling: Butikkmedarbeider, Deltid (Torshov Sport Løp)

Vi søker etter personer over 20 år med stor interesse for løping og utstyr til vår løpebutikk på Torshov. Arbeidstiden vil være 1-2 kvelder i uka, samt 2-3 lørdager i måneden. Vi trenger også deltidsansatte til vår nettavdeling, så dersom du har mulighet til å minimum to dager med ordrehåndtering er dette også en mulighet. Du blir en del av et dynamisk og trivelig arbeidsmiljø i og rundt vår løpebutikk på Torshov. Bli en del av Torshov Sport og bidra til å skape unike kundeopplevelser!


Egenskaper vi er ute etter:

• Strukturert og ansvarsfull

• Initiativrik og selvgående

• Engasjement og stå-på-vilje

• Salgserfaring fra butikk er et pluss

• Løpeinteresse over gjennomsnittet


Send din søknad og CV til: magnus@torshovsport.no


Søknadsfrist: Snarest

Aktuelle kandidater kontaktes fortløpende.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.