Favoritter

Laster inn favoritter

Historien om Torshov Sport

Torshov Sport er en familiebedrift som har vært drevet i over 85 år og er i dag regnet som Norges råeste spesialist innenfor fotball, hockey, løp og klubb. Men hvordan startet det hele?

Torshov Sport ble stiftet 12. juni 1935. Startkapitalen var en en erstatning kr 45 000 som Holger Laurendz mottok etter en trafikkulykke.

Startet i et portrom

Torshov Sport ble startet opp i et portrom som ble gjort om til en butikk i Vogts gate 39. Butikken ble fort et samlingssted for Skeid-medlemmene. Forholdet til Skeid har vært uavkortet fra krigens dager og Skeid er den dag i dag fortsatt en viktig samarbeidsklubb for Torshov Sport. 

Ny butikk i større lokaler fra 1962

I 1962 flyttet virksomheten opp i Vogts gate 47, lenger oppe i gata, hvor virksomheten ble værende i mange år. Mer og mer av bygget ble etter hvert gjort om til sportsbutikk. Hele første etasje og kjelleren ble tatt i bruk og deler av annen etasje ble kontor og lager.

Mellomtittel

Noe om årene da butikken(e) ble flyttet til Sandakerveien 35B/Vogts gate 70. 

Norges råeste fotballbutikk

Torshov Sport har i dag flere spesialbutikker i landet med fokus på fotball, løp, hockey og hallidretter. I mars 2017 åpnet vi Norges råeste fotballbutikk på Torshov i Oslo med et stort utvalg av produkter til spillere i alle aldre. Butikken er en fotballdestinasjon og opplevelsessenter med blant annet en aktivitetssone for testing av fotballsko, og er året rundt oppdatert med de nyeste produktene og kampanjene fra alle ledende leverandører.

Se full oversikt over våre Torshov Sport-butikker her

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.