Torshov Sport
MENU

Frakt og levering


Leveringstid

Vi leverer i dag produkter fra nettbutikken til forbrukere som bor og har leveringsadresse i Norge. Nettbestillinger sendes normalt fra oss samme dag eller dagen etter at ordren har blitt registrert (på hverdager). Pakkene blir sendt med helthjem som har normal leveringstid på 1-3 dager avhengig av hvilken postsone man tilhører. Ved bestilling av personaliserte produkter som fotballdrakter med trykk og fotballsko med navn, nummer og/eller motiv, må det påberegnes 1-2 dager ekstra leveringstid.

Ler mer om helthjem her >

Når kan jeg forvente å motta pakken min?

Finn ditt postnummer under og sjekk når du kan forvente å motta din ordre. Vi tar forbehold om små justeringer. Vær også oppmerksom på noe lenger leveringstid enn normalt under store salgsperioder eller andre større salgskampanjer som Black Week/Black Friday. Ved bestilling av personaliserte produkter som fotballdrakter med trykk og fotballsko med navn, nummer og/eller motiv, må det påberegnes 1-2 dager ekstra leveringstid.

Postnummer: 0001 – 3967
Forventet leveringstid: 1 dag

Postnummer: 4001 – 5398
Forventet leveringstid: 1 – 2 dager

Postnummer: 5401 – 7994
Forventet leveringstid: 2 – 3 dager

Postnummer: 8003 – 9991
Forventet leveringstid: 3 – 5 dager

Fraktpriser

FRI FRAKT på ordre over 1 300 kr*

Vi gir deg fri frakt på ordre over kr. 1 300,-.

*Gjelder ikke ved kjøp av spesialgods som hockeykøller, fotballmål eller andre større produkter med mål og vekt som krever særskilt tilrettelegging eller innpakning. Dette opplyses det om for aktuelt produkt. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Fast fraktpris på kun kr 79 på ordre under 1 300 kr
Med helthjem kan du nå få hele din Torshov Sport-ordre levert – uansett hvor du bor i landet – for kun kr 79. Og handler du for kr 1 300 eller mer, får du nettordren tilsendt helt fraktfritt. Det betyr i praksis at du nå kun betaler en fast fraktpris på kr 79 på ordre under kr 1 300 hos Torshov Sport.

Leveringsmåte


En Torshov Sport-pakke kan leveres på følgende måter:

1) Helthjem – Dørmatte/postkasse
Utleveringen skjer på natt mandag til lørdag i hele Norge, og leveres til postkassen/dørmatten før kl 07:00 på 1-3 dager – avhengig av område. Pakkesporing er tilgjengelig, og leveringen i postkassen/på dørmatten kvitteres av budet og kunden varsles via SMS og/eller mail om at pakken er levert. Dette leveringsalternativet dekker ca. 87 % av Norge, og 55% av befolkningen får bestillingen på dørmatten eller i postkassen kort tid etter at bestillingen er sendt. Resterende geografi løses gjennom hent i butikk i en av ca. 1520 nærbutikker.

2) Helthjem – Hent i butikk
Dersom du har bestilt spesialgods, større pakker eller har bostedsadresse utenfor de spesifiserte leveringssonene til helthjem (les mer om dette her) vil utlevering skje til nærmeste utleveringssted. Vær også klar over at dette kan ta noe lengre tid. Produktet har selvfølgelig sporing underveis og mottaker varsles via SMS og mail når pakken ankommer nærmeste utleveringssted, etter 1 uke og før retur. Hent i butikk har 100 % dekning i Norge.

3) Hent i butikk
Bor du i Oslo, eller har mulighet til å hente pakken selv? Da kan du bestille hjemmefra og hente din ordre i våre butikker på Torshov i Oslo. Se kontaktinformasjon om våre Torshov Sport-butikker her

4) Klikk og Hent
Reserver dine produkter i ro og mak hjemme, og få beskjed når din ordre er klargjort. Hent og betal i din foretrukne Torshov Sport-butikk.

PS! Enkelte nettordre og produkter bestilt fra brann.torshovsport.no kan for øyeblikket ikke leveres med Helthjem. Disse vil bli sendt med Klimanøytral Servicepakke fra Posten/Bring, og du vil motta en hentemelding på SMS/e-post når din pakke er klar for henting på ditt lokale postkontor/post i butikk.

Pakkesporing

Når varene er sendt vil du motta en bekreftelse pr e-post med sporingsnummer. Med dette sporingsnummeret kan du søke opp pakken på helthjem sine nettsider. Her får du også info om når og hvor pakken har vært, hvor den befinner seg for øyeblikket og når pakken har forventet leveringsdato. Sporingsnummeret kan du også finne på “Min Side” når varene er sendt fra oss.

Spor din helthjem-pakke her >

Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.