Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 207305-0019

Hummel Aerocharge Supreme Knit Hallsko Marine

kr 1699
Hummel Aerocharge Supreme knit hallsko som er laget av vevet materiale som tar deg til neste nivå. D...

Farge

Hummel Aerocharge Supreme Knit Hallsko Marine
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Hummel Aerocharge Supreme knit hallsko som er laget av vevet materiale som tar deg til neste nivå. Den strikkede overdelen kombinert med den klassiske lette Aerocharge yttersålen hjelper deg med å sikre enda mer eksplosive start enn noensinne. Passform: Medium / bred passform. Velg din standardstørrelse for litt større passform eller gå ned ½ størrelse for en smalere passform.
Overdel i strikket materiale som gir en tilpasset passform Passform: Medium / bred Sålen har Power Plate som sørger for en eksplosiv start ved spurting og hopping. AEROFIT-teknologi sørger for ultimat støtte og komfort. Du får bedre balanse og grep på banen med hjelp av Pivot Pro. I hælen er det brukt Shock Point EVO-teknologi som absorberer støt. I forfot får du ekstra støtte og balanse med Stabilizer Pro. I bakfot og hælpartiet sørger Twin Heel Control for ekstra støtte og balanse.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.