Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CF7171 ÅC5

Adidas Alphaskin Tech Kortermet Trøye

kr 550
adidas Alphaskin Tech Kortermet Trøye er laget for intense treningsøkter som krever fokus. Denne tre...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
adidas Alphaskin Tech Kortermet Trøye er laget for intense treningsøkter som krever fokus. Denne trenings-t-skjorten for menn har Climachill som håndterer fuktighet med pustende, hurtigtørkende materialer, slik at du holder deg tørr og kjølig når du trener i varmen.
Alphaskin er navnet på adidas' nye sportsundertøykolleksjon og kan ses på som en videreutvikling av den mer kjente Tech Fit-kolleksjonen, som har preget markedet for sportsundertøy, eller baselayers, de siste årene. Alphaskin er utviklet for å følge kroppens bevegelser, og benytter seg av kinetisk teknologi for å pakke kroppen godt inn. Dette bidrar til at sportsundertøyet føles som om det går i ett med kroppen, og minimerer distraksjoner når du spiller fotball. Denne trenings-t-skjorten for menn har Climachill som håndterer fuktighet med pustende, hurtigtørkende materialer, slik at du holder deg tørr og kjølig når du trener i varmen. Alphaskin-konstruksjonen gir deg en tettsittende følelse som gir god bevegelsesfrihet. Den kortermede t-skjorten har UV-beskyttelse og en figursydd passform. Alphaskin omslutter kroppen for å støtte dynamiske bevegelser, og sitter godt. Kinetisk konstruksjon for fullstendig bevegelsesfrihet. Rund hals; Formet kant; Korte ermer. UV-beskyttelse på UPF 50+. Varmetrykket adidas Badge of Sport på skulderen. Laget av 77% nylon og 23% elastan.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.