Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: 1057168
-40 %

Bauer Supreme Ultrasonic Int. Hockeyskøyte

kr 4500
kr 7500

Bauer Supreme Ultrasonic Int. hockeyskøyte er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Ba...

Bredde

Bauer Supreme Ultrasonic Int. Hockeyskøyte
Bauer Supreme Ultrasonic Int. Hockeyskøyte
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.

Bauer Supreme Ultrasonic Int. hockeyskøyte er toppmodellen i den nye Supreme-serien fra Bauer. Ultrasonic er den ultimate Power-skøyta for elitespillere, designet for å maksimere kraft og kontroll. Ultrasonic kommer med det nye titanbelagte LS Pulse TI stålet som har en ferdigslipt Power-radie. Ultrasonic har det nye Performance Fit Systemet, Fit 1, Fit 2 og Fit 3. Les mer om det nye Fit systemet her.

Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

  Ultrasonic er laget av 3D Lasted Carbon Curv kompositt som skaper optimal formbarhet og i kombinasjon med vår nye unibody-teknologi opprettes også en maksimal energioverføring. Unibody-teknologien betyr at den nedre delen av skoen er stiv og hjelper kraften til å skyves ner i isen for maksimal fart fremover. For å optimalisere kraft og bevegelsesevne i skøyter bruker Bauer en flex bakkappe og en flex tunge. Ultrasonic kommer med det nye titanbelagte LS Pulse TI stålet som har en ferdigslipt Power-radie. En radie på 4 soner som hjelper spilleren til å akselerere, overføre, opprettholde balanse og nå maksimal hastighet.

  Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

  • Viktige oppgraderinger: TUUK LS Pulse TI Edge stål med Power radie. Performance Fit System. Unibody-teknologien. Aerofoam Pro innvendig polstring.
  • Konstruksjon: 3D Lasted Carbon Curv kompositt.
  • Liner: Lock Fit Pro.
  • Ankel: Aerofoam Pro.
  • Tunge: Reflex Pro.
  • Yttersåle: Unibody-teknologi integrert med 3D Carbon Curv kompositt sko.
  • Tå kopp: Asymmetrisk toe-cap.
  • Flex 90. Dette er Bauer's stiveste skøyte og skaper den absolutt beste støtten rundt foten for våre elitespillere.
  • Holder: Tuuk Lightspeed Edge.
  • Stål:&nb

  Relaterte produkter

  Nyhetsbrev

  Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

  Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

  Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

  Les mer