Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 1052964
-50 %

Bauer Supreme 2S PRO Senior Hockeyskøyte

kr 5 000
kr 10 000

Bauer Supreme 2S PRO senior hockeyskøyte er introdusert med Precision Fit - som betyr mange nye t...

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.

Bauer Supreme 2S PRO senior hockeyskøyte er introdusert med Precision Fit - som betyr mange nye teknologier, eksempel det nye ultralette Carbon Curv Composite som er Bauers mest formbare yttermateriale. 2S PRO har en anatomisk passform som sitter naturlig og tett rundt hele foten.

    Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

3-D-format Curv kompositt for optimal stivhet, vekt og beskyttelse. Lock-Fit PRO liner som holder foten tørr og låst på plass for maksimal smidighet og akselerasjon. Reflex Pro Tongue, som er en formbar tunge som gir deg ekstra støtte i skøyteskjærene. Speed Plate 2.0 sålen, som gir økt komfort og fotstøtte i skøytene. Tuuk Lightspeed Edge holder med Tuuk LS5 premiumstål.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer