Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: QRE10INT
-38 %

Warrior Covert QRE 10 Griptac Int. Hockeykølle

kr 1250
kr 2000

Warrior Covert QRE 10 Griptac Int. hockeykølle er toppmodellen i den nye Covert-serien fra Warrio...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.

Warrior Covert QRE 10 Griptac Int. hockeykølle er toppmodellen i den nye Covert-serien fra Warrior. QRE 10 har Warriors unike edge taper skaftdesign som gir kraft og en rask release i skuddøyeblikkene. QRE 10 er en lett konstruksjon og med Minimus Carbon 1500D er QRE 10 Warriors letteste og mest holdbare kølle noensinne. MAX er et nytt blad som er litt høyere for bedre puck-kontroll.

    Er du usikker på hvilken hockeykølle som passer for deg? Les vår kølle-guide her

Minimus Carbon 1500D bidrar til at køllens konstruksjon reagerer raskere enn noen gang. Covert QRE 10-skaftet er lettere og mer holdbart enn noen gang. Med Shadow Feel konstruksjonen får du en fantastisk balanse og følelse. Edge Tapern driver flexenergien gjennom skaftet, forbedrer kraften og gir en rask release. Fuelcore + blad med en lett polymerkjerne som maksimerer følelsen av puckhåndtering og skudd. Nå med 25K Enigma karbon rundt bladet for økt holdbarhet. QRE10 tilbyr også Slidegrip, noe som betyr at køllen bare har grep i soner der det er behov. Det skaper bedre puckhåndtering. MAX er et nytt blad som er litt høyere for bedre puck-kontroll.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer