Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1059656
-50 %

Bauer Stretch Bukse Grå

kr 375
kr 750
Bauer Stretch senior bukse er laget av behagelig stretchmateriale som lar deg bevege deg fritt. Elas...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Stretch senior bukse er laget av behagelig stretchmateriale som lar deg bevege deg fritt. Elastisk linning med snøring hjelper buksene med å holde seg på plass. Passer perfekt til en hard økt i treningsstudioet eller på fritiden. Det beste valget innen hockey-inspirerte fritidsklær som kombinerer overlegen funksjonalitet, uslåelig komfort og materialer av topp kvalitet.
Lifestyle-kolleksjon, klær for å vise sin hockey-livsstil. Komfortabel myk følelse. Buksen har 2 sidelommer med kraftig glidelås. Det beste valget innen hockey-inspirerte fritidsklær som kombinerer overlegen funksjonalitet, uslåelig komfort og materialer av topp kvalitet. Tapered Hockey Fit. Laget av 82 % polyester og 18 % spandex foran og 77 % polymid og 23 % elastan bak.

Kjøp hele settet

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.