Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 71-1145-05

Stiga Play Off 21 Hockeyspill

kr 1000
Stigas klassiske hockeyspill i ny versjon utviklet i samarbeid med Peter Forsberg. Laget av sliteste...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Stigas klassiske hockeyspill i ny versjon utviklet i samarbeid med Peter Forsberg. Laget av slitesterk plast med 25% tykkere is. Sverige vs Canada. I tillegg til tykkere is har også målet ny design for å hindre at pucken spretter ut av målet, måltelleren er dessuten oppdatert.
60 år etter Tumba Hockey kommer neste generasjon hockeyspill med en annen legende - Peter "Foppa" Forsberg. Ta med deg spenningen fra en ishockeykamp hjem til deg selv med Stigas klassiske ishockeyspill der du styrer spillerne og skyter pucken med køller. Det offisielle spillet til VM, EM og VM i bordhockey, (ITHF). Alle spillere er utskiftbare. Sverige vs Canada. Rask og enkel montering. For to spillere. To pucker og pleksiglass medfølger. Størrelse: 96 x 50 cm.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.