Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1063065

Bauer Syntetisk Is 10-pack

kr 1900
Bauers syntetisk is er den perfekte løsningen for ishockeyentusiaster som ønsker å øve ferdighetene ...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauers syntetisk is er den perfekte løsningen for ishockeyentusiaster som ønsker å øve ferdighetene sine hjemme. Det som skiller våre syntetiske isplater fra andre er at de gir den nærmeste opplevelsen til å skli på ekte is. Det innovative designet og materialene som brukes i disse platene sørger for at det føles akkurat som å skli på isen.
Bauer tilbyr nå en løsning som lar deg trene skøyteteknikkene dine når som helst og hvor som helst. Det som skiller våre syntetiske isplater fra andre er at de gir den nærmeste opplevelsen til å skli på ekte is. Det innovative designet og materialene som brukes i disse platene sørger for at det føles akkurat som å skli på isen. Den spesielle teksturerte overflaten forbedrer skli- og sklievnen, noe som gjør det enkelt for deg å øve på ferdighetene dine. Installasjonen er enkel, og du kan sette opp skøytebanen nesten hvor som helst. Støvsug platene regelmessig for å fjerne skitt og rusk, og rengjør dem om nødvendig med en mild såpe. Dette sikrer at skøytebanen din holder seg i topp stand og er klar for neste treningsøkt. Hver plate er 45cm x 45cm / 10-pakning gir 2,01 kvadratmeter.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.