Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1063083

Bauer Reactor Stick Handling

kr 1000
Bauer Reactor Stick Handling Trainer er det ultimate verktøyet for å forbedre puckkontrollen og køll...
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Reactor Stick Handling Trainer er det ultimate verktøyet for å forbedre puckkontrollen og kølleteknikken. Kan brukes på og utenfor isen. Redskapet kan kombineres på flere måter for å få maksimalt ut av treningen. Redskapet kan stilles inn i ulike formasjoner.
Med en lengde på 168 cm og en høydeavstand på 6 cm, gir denne treneren for kølleteknikk den perfekte utfordringen for spillere på alle ferdighetsnivåer. De 5 delene lar deg lage utallige kombinasjoner av tilpassede kølleteknikk-øvelser, noe som gir deg friheten til å trene forskjellige bevegelser. Ikke bare kan Reactor Stick Handling Trainer brukes på isen, den er også perfekt for trening utenfor isen. Den kompakte og lette designen gjør den lett å bære, slik at du kan ta den med til skøytebanen og trene hvor enn du går. Laget av ekstremt slitesterkt materiale, er Reactor Stick Handling Trainer bygget for å tåle selv de tøffeste treningsøktene.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.