Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1063081

Bauer Reactor Slideboard

kr 2000
Bauer Reactor Slideboard er det perfekte verktøyet for å hjelpe deg med å forbedre skøyteferdigheten...
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Reactor Slideboard er det perfekte verktøyet for å hjelpe deg med å forbedre skøyteferdighetene dine og ta spillet ditt til neste nivå. Designet for å bygge musklene som kreves for å bli bedre på skøyter. Dette fullt justerbare slideboard er et must for enhver aspirerende ishockeyspiller.
Med Bauer Reactor Slideboard kan du trene sidekraft, smidighet og utholdenhet, noe som gjør deg raskere på isen. Ved å inkludere dette treningsverktøyet i treningen din vil du kunne forbedre skøyteferdighetene dine og bli en mer komplett spiller. Dette komplette treningsutstyret inkluderer en PE-materialplate av høy kvalitet, to PU-stoppere, fotsokker i tre forskjellige størrelser (S, M, L) og en praktisk bæreveske. Den 8-fots glideplaten er justerbar, slik at spillere i alle aldre, høyder og ferdighetsnivåer kan dra nytte av dette treningsverktøyet. Ved å jobbe med styrke, beinstyrke, hurtighet, fleksibilitet, balanse, utholdenhet og smidighet, vil du se merkbare forbedringer i prestasjonen din på isen.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.