Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1063089

Bauer Reactor Clamp-On Passer

kr 1000
Bauer Reaktor Clamp-On Passer er det ultimate treningsverktøyet for ishockeyentusiaster i alle aldre...

PS! Dette produktet er for stort for hjemlevering, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Reaktor Clamp-On Passer er det ultimate treningsverktøyet for ishockeyentusiaster i alle aldre. Designet for å hjelpe deg med å forbedre pasnings- og mottaksteknikkene dine, slik at du blir mer flytende og nøyaktig på isen.
Med sin unike klemmedesign kan denne enkelt festes til alle Bauer syntetiske iser, treningsgulv, multisportgulv og skuddplate. En av de viktigste funksjonene til denne er dens evne til å hjelpe deg med å trene dine raske håndledd. Ved å bruke dette treningsverktøyet kan du forbedre dine ishockeyferdigheter og reaksjoner, og gjøre deg til en mer dynamisk spiller på isen. Laget med materialer av førsteklasses kvalitet, er den ekstremt slitesterk.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.