Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1063085

Bauer Extendible 3 Arm Reactor Stick Handling

kr 1500
Bauer Extendible 3 Arm Reactor Stick Handling Trainer er det ultimate verktøyet for å forbedre puckk...
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Bauer Extendible 3 Arm Reactor Stick Handling Trainer er det ultimate verktøyet for å forbedre puckkontrollen og kølleteknikken. Med tre justerbare seksjoner kan du lage en rekke kombinasjoner av øvelser som er perfekte for å trene kølleteknikken.
Hver arm kan forlenges fra 18" til 24". Dette betyr at du kan skreddersy treningsøktene dine for å passe dine spesifikke behov og mål. Den uttrekkbare Stick Handling Dangler har en slitesterk design med et hockeyhåndtak i metall og kvalifiserte PE-materialbaser. Den er bygget for å vare og tåler selv de tøffeste treningsøktene. De avtakbare popup-skaftene lar deg lage tilpassede oppsett, og gir deg uendelige muligheter for treningsøvelser. Passer for spillere i alle aldre og ferdighetsnivåer, Extendable Stick Handling Dangler er et nødvendig treningshjelpemiddel for alle som ønsker å ta hockeyspillet sitt til neste nivå. Lett og portabel design.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.