Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 20600

Zuccarello Sport 2in1 Shampoo

kr 39
Zuccarello Sport 2 in 1 er en deilig dusjgele som kan brukes både i hår og på kropp. Zuccarello Spor...
Klikk & hent

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Zuccarello Sport 2 in 1 er en deilig dusjgele som kan brukes både i hår og på kropp. Zuccarello Sport shampoo har en frisk og sporty duft som lukter mann.
Zuccarello Sport er en fantastisk produktserie med personlig pleie for menn, som består av kvalitetsprodukter for den sporty mannen og alle andre som ønsker å ta vare på seg selv og lukte godt. Zuccarello Sport 2 in 1 er en deilig dusjgele som kan brukes både i hår og på kropp. 200 ml. Ingredienser - Aqua, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, PEG-100 Stearate, Kaolin, Cera Alba, Polysorbate 60, Ceteareth-20, PVP, Glyceryl Stearate SE, Phenoxyethanol, Polyquaternium-55, Parfum, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Linalool, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal.

Relaterte produkter

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.