Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: 3624395

Ccm Pro 44" Keeperbag med hjul

kr 1 400
CCM Pro 44" Keeperbag med hjul kommer i meget slitesterk 1680D polyester, som sammen med forsterkede...

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Klikk & hent

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
CCM Pro 44" Keeperbag med hjul kommer i meget slitesterk 1680D polyester, som sammen med forsterkede bæreremmer. Bagen kommer også med 3 solide hjul som takler de aller fleste underlag, og har i tillegg et internt avtakbart vaskenett og egne lommer for skøyter og maske for å beskytte utstyret mot kutt og andre skader.
Et understell av meget lett vekt sørger både for en durabelig og lett bag. Modellen kommer videre med en stor U-fomet åpning i topp for enklere tilgang til utstyret, noe som samtidig også sørger for optimal ventilering mellom øktene.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer