Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1061749

Bauer Konekt HF2 Int. Keeper Hockeyskøyter

kr 6000

Bauer Konekt HF2 Int. keeperskøyte har samme fleksibilitet og skallformingsprosess som KONEKT-skø...

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer Konekt HF2 Int. keeperskøyte har samme fleksibilitet og skallformingsprosess som KONEKT-skøyten, men med andre materialer og et nytt nedre spennesystem. Konekt HF2 er for de som ønsker ytelse til en lavere pris. Med Konekt HF2 får keeperen 22% mer fleksibilitet enn tradisjonelle keeperskøyter.

    Alle keeperskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Konekt HF2 har et Bauers Anaform tilpasset skall som gir samme beskyttelse og formingsfunksjoner som Grilamid. Den har også Hingeflex-teknologi, et belagt hengselledd på den øvre hælen som gir opptil 22 graders fleksibilitet når den er i bruk. Skøyten består av et todelt design, et Anaform-tilpassbart termoformet skall og en skumfôr med en Ultralon-ankelmansjett. Begge deler er varmeformbare for å gi den mest personlige passformen du kan få. Bauer har finjustert designet basert på tilbakemeldinger fra både amatørmålvakter og deres NHL-keepere for å forbedre holdbarheten og brukervennligheten. Holder: Vertexx Edge holder. Stål: LS 3G+. Skøytene skal varmes opp i lang tid for å oppnå maksimal formbarhet.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.