Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1058926

Bauer Elite Int. Keeper Hockeyskøyter

kr 5000

Bauer Elite Int. keeperskøyter har nå et helt nytt FIT-system for å optimalisere passformen og ko...

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer Elite Int. keeperskøyter har nå et helt nytt FIT-system for å optimalisere passformen og kombinere de beste funksjonene i Vapor og Supreme-serien. Konstruert med en 3D-komposittramme kalt CARBON CURV, for optimal beskyttelse og passform. Bauer PRO har det nye Performance Fit Systemet, Fit 1, Fit 2 og Fit 3. Les mer om det nye Fit systemet her.

    Alle keeperskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Konstruert med en 3D-komposittramme kalt CARBON CURV. Kombinert med teknologien i STANCEFLEX+ muliggjør optimal fleksibilitet og mobilitet på den øvre delen av skøyten, mens den nedre delen har en utrolig stabilitet og struktur mot isen. Passformen i Bauer Elite keeperskøyter er optimalisert for å være mer anatomisk enn tidligere og motvirke gnagsår. Bauer Elite-skøyten kommer med Vertexx LS3G-stål med en 27"-radie for keepere. Konstruksjon: 3D Lasted Carbon Curv kompositt med STANCEFLEX+ teknologi. Liner: HydraMax 2 Innvendig fôr. Ankel: Aerofoam. Tunge: Pro filt. Yttersåle: Pro TPU. Tå kopp: Asymmetrisk toe-cap. Holder: Vertexx Edge holder. Stål: Vertexx LS3G-stål med en 27"-radie for keepere.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.