Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 1061732

Bauer Vapor X4 Junior Hockeyskøyte

kr 3500

Bauer Vapor X4 junior hockeyskøyte er designet og laget for å gjøre det lettere for deg som spill...

Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.

Bauer Vapor X4 junior hockeyskøyte er designet og laget for å gjøre det lettere for deg som spiller å utvikle dine skøyteferdigheter. Digi Comp ytre materiale er fullstendig termoformbar, og gir deg en spilleklar følelse med eksepsjonell komfort. X4 er spesielt designet for unge spillere da de har en mykere konstruksjon for bedre komfort og fleksibilitet.

    Alle hockeyskøyter kommer uten slip, de må derfor slipes før de tas i bruk. Vi anbefaler at du sliper ny radie som passer deg bedre. Les mer her

Konstruksjon - Digi Comp ytre materiale for lav vekt og formbart, for personlig passform. Pro Stock Comfort-tungen gir deg en profesjonell følelse og ytelse uten å legge til ekstra vekt, mens Comfort Edge-fôret rundt ankelen gir deg ekstra komfort. Den asymmetriske toe-capen minimerer avstanden mellom skoen og tærne slik at du kan bevege deg raskere og mer effektivt på isen. Holder - Tuuk Lightspeed Edge. Stål - LS Balance med en oppgradert kjerne som gir deg mer stabilitet på isen og hjelper deg å øke hastigheten og akselerasjonen.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.